Tuesday, August 16, 2011

puasa hari ke - 15 : roti pita + kulit ayam goreng + kuih corong + air durian belanda + air f&n hijau!

salam peeps!hee..semalam best tau..ifa dapat buat roti pita nie!yeay!akhirnya..hihi..so semalam ifa makan tue je la..hihi..nice2..tapi ada gak mak ayah gi bazar ramadhan nie..beli kulit ayam goreng..kuih corong..air durian belanda..tue je pun..sebab dak ajie nakkan kulit ayam goreng tue..kuih corong tue mak ifa yang nak..hehe..jarang kteorg membeli berabes nie kat bazar..best lagi makan yang masak sendiri nie..=)

ada air durian belanda + air f&n hijau nie..

akhirnya..dapat ifa buat roti pita nie..=)
nice kan..hee..

close-up roti pita ifa buat nie..hee..
best tau..sedap nie..senang je buat nie..hihi

permintaan c ajie nie..kulit ayam goreng nie..
best2..hehe..

kuih corong nie ifa panggil nie..hehe..
xtau nie apa nama die..xberapa best la..pelik..haha

model ifa makan roti pita ifa buat nie..=)
c ajie nie..kesukaan nie makan tau..siap mo lagi 1 nie..
sama juga cam c fakhri nie..makan lagi 1 nie tau..

hee..akhirnya..dapat gak ifa buat roti pita nie..=)
so semalam ifa makan roti pita nie je..hee
pastu makan kulit ayam goreng sikit ngan 1 kuih corong nie..
harinie xtau lagi nak watpe nie..hehe..


jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..

10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..x menahan tgk roti pita ifa buat tu..yummy2.. ;)
Qis suka juga tu mkn kulit ayam..lg2 klu goreng rangup2.. ;)

Cik Bambam said...

terliur dibuatnya lar iefa nie..huhuhuhu.. ni nak cari kebab ngan roti pita kat bazar!! wuwuuwuwuw..

Ijah EmoTemo said...

wah best nya ifa!

hee sama la kita air f&n hijau ;P

DeQWa said...

ifa memang suke berbuke ngan air F&N ek...Jaga2 byk gula tue,hehe...
sedap jer tgk pita ifa buat tue..

mama_umar_maryam said...

wahhh bestnyer roti pita tu iefa,pandai anak dare sorg ni ye ;)

ZaNa aDieyZa said...

rajinnya ifa buat roti pita tu.. bg lah resepi.. nnti boleh kitaorang cuba..

tiefazatie said...

lily: hee..best gle sis..hihi..senang je pun nak buat..hehe..ada tue resipi die kat label recipe..=)

cik bambam: hee..sabo sis..wat je sendiri nie..senang je pun..hihihi..

ijah: hee..best kan2..hihi..wah..yeke..hihi..nice la!

tiefazatie said...

deqwa: xde la..kadang2 je pun..hihi...lagipun sllu minum secawan je pun..tp masa nie..ifa minum air durian belanda nie..hehe..roti pita tue mmg best..wee

zety: hee..xde le pandai mana sis..bese2 je..haha...malu nie..

zana: hee..ifa xsuka makan nasi nie..hee..ada dah resepi die sis..kat label recepi nie..=)

alif haris said...

eh tu bukan kuih pelita eh ..
nmpak mcm kuih pelita :D

tiefazatie said...

alif: bukan alif..lain rasa die..haha..pelik..xsedap..T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...