Sunday, August 21, 2011

alhamdullilah..rezeki dapat topup b4 hari raya nie..=)

salam peeps!hye2..morning!syukur..alhamdullilah..ada rezeki ifa dapat topup nie..tq so much niera..=)..tq juga sebab sudi datang tinggal jejak kat shoutmix inform ifa nie..baek hati kamu nie...hee..happy2...wee..hp ifa pun xde kredit nie..syukur dengan rezeki ini..=)

tahniah juga buat pemenang yang lain yaa...alhamdullilah..ada rezeki kita semua dengan niera nie kan..syukur2..moga semua dah contact niera kat fb bagitau number hp masing2 ya..insyaallah..b4 berbuke harinie..dapat la topupnya niera bagitau semalam..=)

syukur..alhamdullilah..ada rezeki ifa dengan niera nie..=)
tq so much dear!
moga murah rezeki kamu sentiasa...


jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..

p/s: my 18th winning in august..ngeh2~

4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

murah rezeki ifa ni..
Tahniah ifa.. ^_^

Joel Leslie said...

wahhh, mng top up pula :D ish3. bernasibnyerr!

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Semoga rezeki ifa bertambah murah... Tahniah!

tiefazatie said...

lily: alhamdullilah sis..syukur..tq..=)

joel: hee..syukur sgt2 joel..=)

CRS: amin2..insyaallah..mudah2an sis..tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...