Friday, August 26, 2011

wow!kad raya yang tak disangka tiba..=)

salam peeps!petang2..hee..sekarang nie ifa dah kat dah kuantan kot..hehe..umah makcik ifa la...kat beserah je nie..hehe..paham2 la ye..autopublish nie..hee..kat sini xleh on9..even bawa lappy pun..BB xde..haha..kat kampung nanti boleh la kot..ain ada streamyx..miahaha..

owh ya..nie ifa nak tunjuk 2nd kad raya yang ifa dapat daripada blogger juga nie..hee..tq so much queenpink!xsangka nie sis nak bagi kadraya nie..tq sis..selamat hari raya..maaf zahir batin yaa..sori la..xsempat dah dah reply segala..ifa balik kampung dah nie..lama kot ifa lepak kampung nie..hee

hee..cam best je nie dapat kad raya yang xdijangka nie..=)

nie la die!tq so much sis!
owh..sis nie nurse ek..hee..cuti x raya nie?
take care ye sis..=)

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

5 comments:

caliph shuriken said...

lawa kad raya ifa dapat.. besar plak tu ^^

Miss A said...

tahniah awak! bestnye dpt kad raye dri blogger pemes.eh eh

Myra Jay said...

Heheee, sama akak dapat kad camni gak dari Queenpink :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis pun smlm dpt gak kad raya dr kwn blogger..hehe..1st time dpt stlh bertahun2 x terima kad raya.. :D

tiefazatie said...

caliph: hee..maceh2..

miss A: tq wak!hihi..

myra: hee..wah..mesti sume yg die kenal die bagi nie kan2..hihi

lily: hee..best kan perasaan itu sis..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...