Friday, August 12, 2011

akhirnya..selepas hampir 3bulan tiada buffered earning..muncul la U-Mobile MYSG Travel With U..=)

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2...hee..sangat happy..akhirnya...ada gak buffered earning untuk blog kecik tiefazatie nie..syukur alhamdullilah..xsangka sebenarnya..ye la..dah nak masuk 3 bulan dah blog ifa nie teda buffered earning langsung tau..seketul pun xde..sob2..so malas dah nak amik tahu..haha..pastu ble dah malas pk nie..alih2 je muncul nie seketul..wah...xsangka2..sebab tahun nie punya susah nak dapat buffered earning..alhamdullilah..nie la die seketul BE baru muncul nie..U-Mobile MYSG Travel With U..tq so much!sebab sudi pilih blog ifa..tq nuffnang..=)

so..ini la die BE yang ke-31 aka yang ke-11 untuk tahun 2011..haha..sikit je kan blog ifa dapat tahun nie..kesian..orang lain dah berpuluh2 kot..ifa nie earning pun ciput...hihi..BE baru ifa ialah U-Mobile MYSG Travel With U!sangat la comel BE nie..warna oren..=)

neway..tq so much nuffnang dan juga U-Mobile MYSG Travel With U!1st earning ifa daripada BE nie ialah 73sen..ok la tue..ada gak dari xde langsung cam dulu..lagi la haru biru nie..haha..sangat2 bersyukur dah nie..ada gak akhirnya..alhamdullilah...tq ye U-Mobile n nuffnang..=)

uv trafik blog ifa??jangan tanya la..tengok pun tahu..haha..punya la hancur gila..sudah le lappy nie cam nyanyuk sudah nie..punya lembab mo blogwalking..kali line tenet slow nie..adui la..sabo je la..tq gak pada kawan2 ifa yang sudi datang jenguk blog ntah pape ifa nie..hee..

moga2 earning BE ifa akan terus bertambah lagi..boleh la ifa cashout nanti..tapi xtau la bila kan..earning pun ciput je..so kita kena kumpul dan terus kumpul!hihi...so apa lagi..meh la pilih blog ifa nie wahai pengiklan2 yang best..=p..pilih la bahagian lain lak..LB ke..xpun SS..c SS tue memang xpernah pun dapat BE lagi tue..kesian..T_T

kepada en.nuff dan juga pengiklan2 yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..nanti boleh famous2 lagi kat blog ifa nie..sebab nanti ifa buat entry lagi..siap puji2 korang lagi..hehe..=)

p/s: my 11th buffered earning for 2011..ngeh2~

10 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ifa! me tak de BE :( sob sob

Myra Jay said...

Tahniah Iefa, samala kita dapat BE jugak rini :)

b a m b a m ' s said...

bulan ramadhan nie nuffnang baik ckit..byk org dpt BE.. hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
Wah dh byk BE melekat kat blog ifa..
sis pun baru juga dpt BE baru2 ni stlh sebulan xde..tp yg keberp x ingat dh..huhu.. ;)

Far8 budak baik said...

tahniahh..
pung pung pung
bunyi bunga api =)

asamasin said...

bgos2.. :D

Nana said...

nuff kasi duit raya heee

shera haifa said...

wahh tahniah..
dh lama BE xmnjengah blog kita..majuk ahh..

tiefazatie said...

mz: tq sis..eh..ingat sis ada BE lagi nie..xpe la sis..nt2 ada tue..cam ifa nie..nak 3 bulan dh..baru dpt..huhuhu

myra: tahniah gak sis!hee..=)

bambam: ye kot..ifa nie..lama gle xde BE dah nie..huhu

lily: tq sis..huhu..xdenya byk sis..haha..ciput ja..nie baru yg ke-11 nie..adeh..sedih..sabo je la..

tiefazatie said...

far8: haha..tq2..

asamasin: maceh2..hihi

nana: aah sis..akhirnya..haha

shera: maceh dear..erm..ifa pun dh majuk nie..3bulan owh xde BE..haha..nie baru ada..seketul..syukur2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...