Wednesday, August 24, 2011

Contest : Setahun Hanya Sekali


hye peeps!
ifa nak join contest:setahun hanya sekali nie..=)

ifa nak join nie sis nurulchumel..nie sempena merdeka..hari raya..dan juga birthday..happy birthday sis!moga panjang umur..murah rezeki..selamat hari merdeka!selamat hari raya!maaf zahir batin..hee..senang je pun..just copy n paste T&C nie..hehe..wish me lucky peeps!boleh dapat duit raya daripada sis nurulchumel nie..=)..kad raya pun tau!best2..hee..bukan senang nak dapat kad raya sekarang nie..hihi..

TERMS AND CONDITIONS
  • Anda dikehendaki follow blog ini dan blog Kisah Kasih Chenta Hatiku. Pastikan korang attached kan Followers ID korang masa submit penyertaan nanti yek. Tak nak follow pun takpe. Tapi susah la I nak jejak korang balik.
  • Like blog ini pada ruangan "Like This Site!" di atas. :')
  • Buat satu entry pendek dan simple tentang contest ini. Dan korang just perlu Copy and Paste jek terms and conditions neh.
  • Make sure tampalkan sekali banner di atas pada entry korang menandakan korang join contest ini dengan jayanya.
  • Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh I masa hari ulangtahun I nanti. Yes, ini adalah contest "Lucky Draw".
  • Tolong submit penyertaan anda di ruangan komen entry ini oke.
  • Contest tamat pada 27 August 2011 bersamaan jam 11.59 malam.
HADIAH PEMENANG
  • Duit raya bernilai RM 20.00 - First prize
  • Duit raya bernilai RM 10.00 - Second prize
Hadiah sampingan akan di-pos-kan ke alamat anda.
" Kad raya khas untuk semua peserta. "

so..jelas kawan2??sangat senang kan2..hee..tq sis invite ifa join..
moga ada rezeki ifa..=)

3 comments:

tiefazatie said...

moga ada rezeki ifa..=)

Nurulchumel said...

thanks for joined ifa!
tunggu result yek!
Ajak kawan2 lain join oke!

:)

tiefazatie said...

nurulchumel: most welcome sis!hee..baek la..moga ada rezeki ifa sis..hee..baek la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...