Tuesday, August 9, 2011

moga ada rezeki dapat fridgemagnet comel itu..=)

salam peeps!hye2..petang semua!syukur alhamdullilah..xsangka..ada rezeki ifa ngan mama adam nie tau..nie cabutan kali kedua yang mama adam buat ye...tq ye adik adam sebab amik lucky number sis..tq so much gak mama adam..=)

tahniah pada pemenang yang lain!url yang ifa kenal nie..sis izan je..maaf ye yang lain ifa xberapa kenal kot..sori eh..papepun..tahniah2..hee..moga ifa nie antara 4 orang yang terawal la send details kat email sis yaa..mau FM...weee..comelnya FM2 yang sis nak bagi tue..geram je tengok nie..masa senarai pemenang yang full kuar tue..ifa xbertuah..sedih je xdapat FM yang comel2 tue..alhamdullilah..ada gak rezeki ifa..nie..tapi xtau la email ifa antara yang 4 terawal ke tidak..huu..hope so ada la..nak FM..hihi...FM cherating tue cantik..hee..nampak benor gle FM tue bha..hee..=)

alhamdullilah..ada rezeki ifa nie..=)
tq adik adam..tq so much sis!
moga sempat la ifa nak dapat FM yang comel2 itu..hee..
boleh tambah koleksi FM ifa yang ciput tue..


psst...tq sis izan n sis myra...hee..ifa nie memang le slow melow..adeh..

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..

p/s: my 10th winning in august..ngeh2~

4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa.. ;)

tiefazatie said...

lily: tq sis..=)

Myra Jay said...

Tahniah Iefa..
Mudah2an daapt la FM tu ye :)

tiefazatie said...

myra: tq sis..alhamdullilah..dpt nie..hee..suka2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...