Monday, August 22, 2011

yeay2...ifa dapat kad raya daripada niesya..=)

salam peeps!morning!hye2..hee..semalam kan...niesya ada datang bagitau ifa kat shoumix yang ifa antara pemenang kontest kad raya niesya nie....tq so much dear!hee..bagus betol..datang terus inform nie..n3 pun xpublish lagi ek masa tue..ifa ingat ifa kena gula2 oleh sape ntah tau..ye la..n3 result xde lagi kan..tapi gagah je ifa inbox fb niesya gak..haha..nasib baik memang btol nie..niesya2..wat suspen je la..hee..

awal tue niesya dah bagitau..hee..tq dear..=)

tq so much tau dear..xsangka nie..ye la..ifa xsempat nak deco2 balik n3 tue..huuu..alhamdullilah..ada gak rezeki ifa merasa kad raya daripada niesya nie..hee..tq2..tahniah juga pemenang yang lain ye..=)

syukur..alhamdullilah..ada rezeki ifa nie..=)
tq so much dear!
insyaallah..abg posmen nak anto lagi tue..hihi..

psst..ifa still sedih pasal semalam..ifa pelik n nak tahu kenapa..tue je pun..n ifa nak gak jaga hak ifa kan..huhu..

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 20th winning in august..ngeh2~

5 comments:

perondajaketbiru74 said...

wow memang best join kontest kalau menang kan walaupun kecil jak tu gift..

tiefazatie said...

peronda: aah..hee..=)..sgt best perasaan itu..

Myra Jay said...

Tahniah ye Iefa :-)

N I E S Y A B E L L A said...

hehe..tq awk! terharunya..haha... ;)

tiefazatie said...

myra: tq sis..=)

niesya: hee..most welcome dear!auuww..malu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...