Thursday, August 25, 2011

puasa hari ke - 24 : western lagi! ayam goreng crunchy + fries gemuk + nugget + murtabak+ jus mangga!

salam peeps!hye2..hee..semalam kami berbuke bese2 ja nie..ayah buka puasa di hotel nie..ada jemputan nie..hee..semalam pun makan ala2 western juga nie..hihi..tapi coleslaw xde nie..hehe..tapi ok ja bha..hihi..tapi mak ayah ada beli murtabak n jus mangga nie..tapi di bazar dekat masjid terapung kuala ibai nie..jus mangga nie xberapa sedap nie..lain orang kan..hee..but nasib baik ada rasa mangga gak nie..cuma cam ada rasa manis gula lebih nie..huhu..

ifa n mak minum jus mangga nie..
fakhri n ajie minum air f&n grape..

murtabak!erm..banyak gle bawang!hahaha..

ayam goreng segera + fries gemuk + nugget!

ifa makan nie je pun..hee...=)
cepat je kenyang nie semalam..alhamdullilah..syukur..

hee..wah..dah nak raya kan2..hee..cepat masa berlalu..
ifa bese2 je..xde pun shopping2 apa..hihi..
guna je apa ada..baju kurung raya pun ada 2 pasang je..=)
tapi xtengok pun lagi..ada kat kuantan nie..hee


jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

11 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

meriah juadah ifa ni.. ;)

sis pun thn ni 2 pasang baju jer.. Tp Qis ni Baju kurung Xde lg..Beli dress jer utk dia..

::NureeN:: said...

tergugat tgk ayo manggo & grape tue.. semlm ada dpt gak tp x try minum pon.. yg geram sbb tgh peluh ice melelh tue.. pergghhhh

Nana said...

kenyang ke makan nugget je hehe
ifa contest menang duit raya yg sticky tu dah umum pemenang cer tgk ada x nama ifa ramai sgt yg menang xdan nk cek

shera haifa said...

urmm sdpnye

Cik Bambam said...

kita ari2 mkn nasi..huhuhu.. kang mkn western sian lak nasi x abes.. -.-'

tiefazatie said...

lily: meriah ke sis?hihi..bese2 je..hihi..

sama la kte sis..haha..owh..xpe..kanak2..rimas kot nt..hee

nureen: hee..xpe2..sabo sis..hihi..

nana: kenyang2..hihi..

owh ye ke..tq sis..ifa nie lampi nie..haha..

shera: sangat!hihi

cik bambam: owh..hee..lain org lain selera kan2..hihi

-Incek Fik- said...

Mak aii! Meriahnya! Alhamdulillah dapat makan sedap-sedap yea.. bila difikir balik apa la nasib orang yang kurang kemampuan...

tiefazatie said...

fik: xde la meriah mana..bese2 je..syukur sgt2 nie..aah..sbb teu kena bersyukur dgn apa yg ada nie..=D

DeQWa said...

rase cam kelakar lak n3 ifa yg nie,sbb byknye ayat ''nie'' hehehe...
sedap2 menu ifa berbuka...

perondajaketbiru74 said...

bah buli la kasi naik badan 1kg hehe

tiefazatie said...

deqwa: ye kan..baru perasan nie sis..haha...bese2 je sis..hee

peronda: haha..nda jg la bro..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...