Sunday, August 21, 2011

shawl bunga-bunga yang smart..=)



latest update: hye guys..shazzy dah reply message ifa nie..shazzy dah explain nie..patutnya die cakap kena masukkan rm5 je..tapi senang rm10 nie..tapi die terlupa nak pulangkan baki pada ifa..so die dah mintak nombor akaun ifa nie..insyaallah esok shazzy bank in nie..tq ye shazzy..lagipun shazzy bagitau die sangat bz nak pos banyak barang nie..barang2 yang orang beli lagi..hadiah2 giveaway n contest juga..

sorry shazzy..ifa xde niat pun nak malukan shazzy..huhu..seriously ifa ingat shazzy reply message ifa sebab dah terbaca n3 nie..sebab shazzy reply pun lepas n3 nie kuar nie..dah 2 jam lebih kot publish..n ifa dah lama message shazzy pun b4 n3 nie kuar..n3 nie just precaution untuk ifa je pun..huhu..macam ifa cakap..ifa memang akan update balik n3 nie..n explain balik bila shazzy dah reply message ifa..bukan ada niat nak memalukan atau memburukkan shazzy..huhu..terima kasih di atas penjelasan yang shazzy berikan...

salam peeps!hye2..nie la die hadiah yang last sampai umah ifa semalam..lucky number 84 punya hadiah nie..tq ye shazzy..ifa ingatkan guna pos laju nie..ye la..ifa kena bayar duit pos hadiah sendiri, rm10.00 kan..poslaju rm6.00 je kot..rupanya shazzy guna pos ekspress rm 3.50 je..haha..adui la..terkejut..!

salah ifa kot sebab xtanya shazzy pos guna apa?bayar je terus sebab ifa percaya nie..mesti la yang terbaik kan..sebab ifa yang bayar sendiri duit pos untuk hadiah yang ifa dapat kan..erm..ntah la..terkedu kot..
nie la die sampul pos ekspress itu..
comel je tulisan shazzy..suka tengok..

nie la die hadiah yang ifa dapat..
tq dear!

p/s: xpernah lagi camnie..pernah ada yang mintak rm6 je nie..tapi guna poslaju tau..so ok la..nie cam ifa bayar sebahagian harga hadiah yang ifa dapat kot..givehalf?bukan giveaway?owh ye..memang le shawl tue diberi buat pilihan sendiri..tapi..ifa perasan gak tarikh upload shawl2 tue from jun-oct 2010..n ifa dah send message kat fb die tanya nie..but die xreply lg nie..tp tgk fb ada je update gune BB nie..=p..so korang rasa apa?haha..adui la..macam2..pe pendapat korang?

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

8 comments:

SyUhAdA said...

erm..mhl jgk utk byr pos..

IntaNBerliaN said...

laaa biar btoi.. blh pulak mcm tu... byk bza rm10 dgn rm3.50 tu... huhuu

Joel Leslie said...

saboo je la kakkk.

kak shazzy, bila lg nak bg topap saya ? :3 kehkehkeh

tiefazatie said...

syu: erm...tue la..xphm..xpe la nt tunggu shazzy reply msg ifa nie..

k.ina: aah..btol nie..nt la tunggu shazzy reply msg ifa nie..

joel: iya joel...

ceh..sempat lagi die post peringatan ke apa nie?haha

shazzy :) said...

akak dah malukan sy ni, tgu la sy reply dulu kalau ye pon :(

tiefazatie said...

shazzy: dear..ifa xde niat nak malukan..just utk inform shazzy nie..mana tau..kot2 shazzy xmo layan message ifa kat fb tue..kan ifa dah explain kat dorg tue yg ifa tunggu shazzy reply message..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye Shawl tu..
Corak dia cantik.. ^_^

tiefazatie said...

lily: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...