Tuesday, November 1, 2011

orkid bernilai rm450 di cameron highlands!

salam peeps!hye2..hee..ifa nak share something yang ifa ada jumpa masa jalan2 kat kea farm,cameron highlands..cantik ow..harga pun cantik gle!haha..sila percaya ya..orkid nie harga die rm450 tau..punya gle..terkejut ifa masa tanya tau..adeh...sudah bukan asal dari cameron highlands nie..ntah dari mana ntah..minah indon yang jaga gerai tue pun tak tahu..bos die yang suruh cakap harga orkid nie rm450..isk..mampu amik gambar je la..hehe..

ada pencinta orkid ka?orkid apa nie eh?
sampai harga die rm450 nie..

terkujat dengor tau..adeh..pengsan..T_T


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

11 comments:

Tina Othman said...

mahalnya, kalau pencinta orkid tegar harus sanggup kot beli, tapi takut nanti bwk turun bawah, mati pulak, naya je

~diAhOntHeblOg~ said...

mahai nye..ni kalau bgtau mama ni..die xheran pon mahai ke idak..abis dibelinye..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat japan pow ada orkid mahal
but lawa giler....dia tumbuh 1 arah jer....

aisya said...

nenek sy suke orkid pastu terjangkit ke sy jugak.. hehe.. maybe orkid ni susah carik kot.. tu yg mahal, kalau x pun baka elok.. ntah la sis.. tp mahal giler..

tiefazatie said...

tina: mahal gle kan2..hee..ye kot..hah..tue xjamin la..hihi

diah: mahal kan sis..ye ke?adeh..jgn kasi tau..haha

ladyayu: wah..ye ke sis..ifa suka tgk je..bela xmo..haha

aisya: wah..ye ke..hihi..ntah la..xtau la..sbb bukan ada certificate kan2..hihi

IntaNBerliaN said...

mak aii mahainya... xsangup nk beli..hihii

tiefazatie said...

intan: mahal kan sis..haha..tau xpe..

rutikeben said...

huhhhh baik beli benda lain

tiefazatie said...

rutikeben: haha..tau xpe..

CTK said...

mahal wehhhh..no no no...lau xreti jge..mmg nyesal beli...

tiefazatie said...

CTK: mahal kan..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...