Friday, November 11, 2011

yeay!my rm50.00 gift voucher from GrabNoCost dah sampai semalam..=)

salam peeps!hye2..hee..wah..best2..im so-so happy..sebab GrabNoCost sangat2 la bagus nie tau..cepat je ifa dah dapat hadiah ifa tue..ifa dah dapat dah voucher tue semalam tengahari!padahal semalam juga la ifa baru je kedek2 update and publish entri pasal ifa bertuah dengan mereka kan2..hehe..tq so much GrabNoCost..=)

by skynet u...tue cepat je sampai dah kat ifa nie..
sangat2 best kan service mereka nie..happy..=)
tq GrabNoCost!


nie la die gift voucher yang bernilai rm50.00 yang ifa dapat itu..weee...sangat2 la best..sebab ifa dapat voucher yang boleh beli pizzahut/kfc/rasamas bernilai rm30.00 dan juga voucher sushi king yang bernilai rm20.00...thanx again GrabNoCost!..hee..best sebab dapat voucher makanan!hehe..so boleh la spend my family..=)..syukur alhamdullilah ya allah..=)

jangan tak tahu..voucher pizzahut/kfc/rasamas tue..petang semalam juga ifa dah guna!haha..sebab semalam hari jadi adik ifa,c faeq..so ada la wat celebration kecil-kecilan..nak tahu apa kami beli dengan voucher itu??tunggu entry lepas nie eh2..hehe..=)

erm..voucher sushi king tue lak..bagi je aziema nanti..kan die masuk sem baru lagi..tak pun..kami dua je kot makan nanti..hihi..tapi kena kumpul duit dulu la..nasib baik expired bulan januari 2012..ngeh2...=)

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

15 comments:

Cik Tqah said...

wa..beshnye ifa

tiefazatie said...

cik tqah: hee..best2..syukur alhamdullilah..=)

Jaa said...

wah, BESTNYER.. BESTNYER....

xde kata2 lain dh yg k.ja blh ungkapkan selain...

BESTNYER...hehe.. tahniah...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
Bestnye..sentiasa murah rezeki.. ^_^

Mama Zharfan said...

congrats ifa!! besh hadiah tu :)

tiefazatie said...

jaa: hee..mmg sgt2 best sis..adik2..mak ayah ifa pun suka..hihi..maceh sis..=)

lily: tq sis..alhamdullilah..syukur..=)

mz: tq sis..aah..best kan..sebab dpt mkn free..hehe

Fabulous Me said...

Arghhhhhhhhh! Sis ni mmg ade ONG laa.. Asik dpt adiah jerh!

tiefazatie said...

fabuluos: haha..xde la sis..sikit2 je..alhamdullilah..rezeki adik2..=D

icee-yah said...

waa..bestnye..berbaloi-baloi:)

tiefazatie said...

icee: mmg best..kan2..hee..=D

Cik Nurul said...

bestnye.... ^^

CTK said...

besnyerrrr..mcm mne kamu bley dpt tuuu??

tiefazatie said...

nurul: aah..=D

CTK: hee..alhamdullilah..join luckydraw kat facebook..=)

IntaNBerliaN said...

bestnya dapat voucher.. tahniah ifa.. bestkan.. ifa slalu bertuah..

tiefazatie said...

intan:aah sis..mmg best kalu dpt voucher mkn2 yg boleh guna nie..hee..tq sis..xde la..bese2 je..alhamdullilah..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...