Tuesday, November 15, 2011

alhamdullilah..masih ada tuah ifa..=)

salam peeps!hye2..alhamdullilah..masih ada sikit2 rezeki untuk ifa nie..lepas nie ifa tak tahu la ifa boleh selalu update blog and join CGL ke tidak nie..tengok la macam mana dengan pengurusan masa ifa nanti..pastu kena beli broadband juga nie kang..kalu tak macam mana nak on9 kan2..huhu..

ok stop..ifa nak cte pasal benda lain sebenarnya..tq so much yaa farahin..tak sangka plak ifa boleh bertuah nie..=)..tq juga sebab datang inform ifa nie..syukur alhamdullilah..ada juga rezeki ifa dengan kamu nie..ifa la orang yang terakhir bertuah nie..=)

syukur alhamdullilah..ada juga rezeki ifa nie kan..tahniah juga pada pemenang yang lain yaa..btw..ifa dah add both of u kat FB tau..=)

psst..update..kalu tak silap hadiah die topup rm5 from fadlin..=)..but still belum dapat lagi yaa..hee

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..


samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!


p/s: my 7th winning in november..ngeh2~

10 comments:

Miss Nadya said...

alhamdulillah..:)

rezeki ifa..:)

tiefazatie said...

nadya: iya..alhamdullilah..syukur..=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa! mesti bz lps ni once dh start keje--that's why me dh tak join CGL :)

mama wanie said...

murahnya rezeki....tahniah!!
mama ni dah tak sempat nak bercontest montest... harap2 time cuti sekolah nanti boleh la join sampai pensan..hehhe

tiefazatie said...

mz: tq sis..kan..tue la psl..mybe ifa slow down dh kot nt tue..nak sesuaikan diri dulu..hee..owh..ptt la..nampak sgt sis sgt2 bz nie..=)

mama wanie: alhamdullilah sis..tq..=)..xpe sis..btol2..nt cuti sekolah join bebyk ye..=)

Seri said...

usaha2 la agar kita selalu bersama rolling kat alam maya...

IntaNBerliaN said...

tahniah ifa..

tiefazatie said...

seri: insyaallah..mudah2an..doa2kan la ifa nie..hee

intan: tq sis..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa.. ^_^

tiefazatie said...

lily: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...