Monday, November 14, 2011

kedai pen drive unik dah buka tempahan design pendrive sendiri lagi!

stickynotes until 14 november 2011..=)
scroll down for latest entry yaa..tq!

salam peeps!hye2..ifa tau korang dah tau dah kan pasal pendrive kad kredit design sendiri nie kan2..sebab b4 this pun ifa dah ada promote2 kan2..so,kali nie..akmal ada buka tempahan lagi nie!tempahan bermula daripada 31.10.2011 sehingga 14.11.2011 ini!!so cepat2 la korang tempah bagi yang tak sempat tempah sebelum nie yaa..=)

owh ya..dan ada promosi hebat tau!bagi
30 orang pertama yang membuat tempahan antara tarikh 31.10.2011 dan 01.11.2011 akan mendapat diskaun sebanyak 20% tau!!so,sape cepat die dapat la!!30 orang pertama sahaja tau..pada sape2 yang teringin pendrive design sendiri tue..cepat2 la tempah sekarang juga!


naa..smart kan2..korang boleh design ikut apa saja yang korang suka yaa..tapi jangan la over2 lak..hehe..nie pendrive ala2 kad kredit yang ada muka korang sendiri!tapi bukan le boleh pakai jadi kad kredit eh..jadi pendrive je..hihi..yang best tue kan..sah2 le orang ramai tau tue pendrive korang weh..ye la..dah terpampang tue muka tuan punya..nak cakap apa lagi kan2..hehe..nice n sweet je kan...owh ya..ia tidak mudah patah ok..ada warranty untuk chip die tau..=)..nak details lagi??meh terjah sini meh!


kesian ifa nie tau..daripada haritue la..tak pandai2 menang untuk dapat pen drive design sendiri..ntah bila la nak sampai rezeki ifa nie akmal oi..design yang ifa impikan masih sama je macam design yang dulu nie..ifa nak gambar di atas terpampang pada ifa punya pendrive kad kredit nanti eh..hihi..gle mengada2 nie..haha..maklum la..lama betol dah xde amik gambar berdua dengan en.bebeh nie tau..mo 2 tahun sudah nie..xpe nanti ada rezeki..jumpa gak..rilek2..hehe...ifa xtau la kenapa ifa suka gambar nie tau...haha..sah2 le 1 keping gambar je boleh letak kat depan nie..xnak lebih2..hihi..


owh ya..design belakang nak gak kan?ifa nak tempek gambar c teddy n c ketot nie boleh tak ek?hihi..suka2 je..sebab comel..pinky!lagipun nie teddy nie kesayangan ifa nie 2 ekor nie..hehe..=)

tapi kan..bukan Tasseri Enterprise yang buat tau..mereka mempunyai pengilangnya sendiri!sebab tue tempahan pendrive design sendiri tidak dibuka selalu tau..tapi..kawan2 jangan risau!disebabkan banyak permintaan kan2..sekarang mereka sudah buka untuk tempahan yang baru!dan akan ditutup pada 14.11.2011!!!so pe lagi kawan2!cepat2 la terjah Kedai Pen Drive Unik sekarang untuk membuat tempahan!!cepat2..kalu lambat anda rugi tau!

anda mahu lebih lanjut??
nie ifa ada details lagi tentang pendrive kad kredit nie..=)

Description
A pen drive in a form of a card, designed to look like a credit card, so we call it a "Credit Card Pen Drive". The size is the same as any business, name or credit card. It is as slim as 2mm and doesn't get broken easily!

Never forget your pen drive and miss important file sharing anymore. Put it in the wallet and have your pen drive with you anywhere you go.

To add more to it's plus points, have your own design or photo printed on it! We call it absolute uniqueness! This service is not always available, it is only opened sometimes. Make sure you don't miss it. Order Now!
Product NameCredit Card Pen Drive Custom Design
Product CodePDCC05C02, PDCC05C04
Design ConceptUp to customer
Capacity2GB
PriceRM 32.00
Capacity4GB
PriceRM 40.00
Specifications and Features
Dimension84mm x 54mm x 2mm
WarrantyOne year
Write speed2 - 5 MB/second
Read speed9 - 11 MB/second
Operating Current<104ma
Suspend Current<86ma
Operating Temperature-10 ~ 55°C
Storage Temperature-20 ~ 55°C
Operating Relative Humidity20% ~ 90%
Storage Relative Humidity20% ~ 70
ok..ada paham x kawan2???so tunggu apa lagi??
nak tahu lebih lanjut..
sila la terjah blog Kedai Pen Drive Unik sekarang!
konpem akmal akan melayan korang dengan superb...=)
memang friendly tau akmal nie..baek je nie..
try la tanya kalu nak tahu..hehehe..
pendrive kad kredit nie sangat best tau!
smart untuk dibawa kemana-mana..
ifa dah ada dah..jangan jeles..tapi design i luv islam la..
ntah ble nak dapat yang design sendiri plak..huu..
meh serbu reramai ke Kedai Pen Drive Unik sekarang!
kat FB pun ada la..FB Pen Drive Unik..=)

Khidmat pesanan masyarakat Kedai Pen Drive Unik is brought by tiefazatie.blogspot.com


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

50 comments:

Fabulous Me said...

Wahh mcm2 skrg ni..Somel jerh

CTK said...

hehehe...patot la macam pnh bce entri sal neh :D
nti ct tgk2 dulu :D


*da jumpe ngan si dia..tangkap gambO banyak2 k..haha

tiefazatie said...

fabuluos: kan sis..mmg macam2 dh skrg nie..comel kan..hee

CTK: hee..ifa edit2..touch up lg sikit je..hehe..

haha..insyaallah..=D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

good Luck ifa.. ^_^

IntaNBerliaN said...

olooo siannya ifa.. dh lama xjumpa yer.. xpa, nanti dh jumpa bergambar puas2 yer... hihii