Sunday, November 13, 2011

jagung cameron highlands masak jadi jagung rebus dan bubur jagung..=)

salam peeps!hye2..hee..disebabkan ifa takde idea nie..so ifa wat entri based on picture2 yang ifa ada je la eh..hee..ingat tak haritue yang masa ifa pergi cameron highlands tue..my mum ada beli jagung!hehe..jadi nie la die hasilnya!hehe..=)

jagung rebus yang disapu planta..
pastu diletak lak serbuk lada sulah..=)


pastu my mum ada gak buat bubur jagung!
hehe..aziema yang request nie..sedap ow..=)


ok la tue je pun..haha..takde idea la..T_T


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

10 comments:

Mama Zharfan said...

yum yum me suka bubur heheh

tiefazatie said...

mz: kan2..sedap kan sis..hee

tricksrex said...

hohohohhhhh
sedap nii
tengok pon tauuu

eh ifa, xsampai lagi ek?
ce ifa cek ngan poslaju, bukan ape takut macs tu soggy je kang lama2 dlm kotak gitu huu

tiefazatie said...

tricksrex: hehe..sedap2..sedap gle!..=D

dh sampai dh dear..baru je td nie..hee..jap ifa email eh..=)

CTK said...

wahhh! terbaik!!!! lme gilew xmakan ni..sedapnyerrrrrrrrrrrrrrr

fiezah91 said...

huyoo. nak sikit ifa. hehe

tiefazatie said...

CTK: hee..tau xpe..sedap kan..=D

fiezah: hehe...abes dh nie..hee

IntaNBerliaN said...

aik.. tabur lada sulah.. sedap ke.. akak xpnh try lg..

Cik Nurul said...

nak cikit bubur tu.. nampak sedap! ^^

tiefazatie said...

intan: aah..hee..sedap2..hehe..try la sis..

nurul: amik la tue..hehe..abes dh la lalink..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...