Saturday, November 12, 2011

akhirnya..dapat juga hadiah from australia and cameron highlands daripada cik nurul..=)

salam peeps!hye2..hee..hadiah yang ditunggu-tunggu dari bulan januari 2011 nie sampai juga akhirnya tau..tq ye cik nurul..=)..nasib baik selamat sampai nie..hehe..comel2 hadiah nurul bagi nie..tq tau..suka2..hee..

1st time ifa dapat hadiah guna city-link nie..nasib baik selamat nie..yang ifa pelik dan blur..ada ke patut mula2 die suruh ifa datang amik kat opis die?die siap terus bebel bagitau kat mana opis die tau..pastu ifa selamba cakap ntah tak tahu pun..tak pernah nampak..n then ifa cakap la..eh..bukan ke patut hantar terus ke rumah?apa hal lak nak suruh ifa amik kat opis die?pastu baru die tanya kat mana eh rumah..siut je..ntah2 die malas nak hantar sebab die tak pernah hantar barang ke area rumah ifa nie kan..ngek punya city-link..ntah pape je..nasib baik ifa argue suruh die hantar terus ke rumah juga kan..

nie la die hadiah2 comel yang nurul bagi ifa..tq ye dear..sangat comel cawan australia itu..pastu fridgemagnet cameron highlands tue smart eh..ifa takde lagi yang design macam nie..hehe..ifa ada yang strawberry je..hihi..bertambah lagi koleksi FM ifa..yeay!tq so much dear!sangat la comel hadiah2 nie..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

25 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik cawan tu..
Fm tu pun Cantik juga..
Tahniah Ifa.. ^_^

tiefazatie said...

lily: cantik kan sis..hee..tq sis..=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa! FM tu sgt cute! :)

tricksrex said...

comelllllll ;p

IntaNBerliaN said...

btahniah ifa.. blh tmbh koleksikan..

ADEEYA said...

wahh fridge magnet kalau mama tengok mama mesti teruja hee~ ;D

alvas-87 said...

cantik nya fm tu.... :)

Cik Nurul said...

tahniah sis... comel cawan tu... nak! :P

tiefazatie said...

mz: tq sis..kan2..hee..=)

tricksrex: hee..=D

intan: tq sis..aah..alhamdullilah..

tiefazatie said...

adeeya: hee..sama la kte..mak ayah ifa pun dh gle FM nie..haha

alvas: tq sis..=)

nurul: tq dear..haha..ada 1 je kot..=p

CTK said...

wah...comeynyerr..tahniah!!! ct xpernah dgr pon city link..bru bukak kot..sbb tu penin2 lg..haha

tiefazatie said...

CTK: comel kan..hee..wujud je city-link tue..cuma xselalu org guna kot..hehe..tq dear..=)

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah ye kak,,,:)
best lah dia

tiefazatie said...

yen: tq yen..hee..=D

EviL WiTcH said...

tahniah ye wakk...sori lmbt antar...tuh pun antar guna kurier kat ofis...

tiefazatie said...

evil: ok je dear..tq eh..=)

Fabulous Me said...

Hukhukhukhukhuk! JELES! Dah la peberet sis both tu. Suke collect if pg mne2..

tiefazatie said...

fabulous: hee..sabo sis..sabo..hihi..ifa pun baru je bergiat cergas collect FM..=)

aisya said...

comel la cawan tu sis.. =)

tiefazatie said...

aisya: kan2..comel kan dear..hee

farahD said...

dear tak join GA takpe join secret give buka untuk semua...including bukan bride oke...so common b4 it closes!

fiQ'Ra said...

hehe.. import jauh tu.. tahniah ifa ;)

tiefazatie said...

farahD: owh..ye ke..ok2..hee

fiqra: tau xpe..best kan..hihi..tq dear..=)

Lelord said...

comel2 tahniah

tiefazatie said...

lelord: hehe..tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...