Thursday, November 10, 2011

alhamdullilah..bunch of gift vouchers worth rm50.00 from GrabNoCost for me,the last lucky winner..=)

salam peeps!hye2..hee..syukur alhamdullilah..ada juga rezeki untuk ifa nie..tak rugi pun join sikit2 giveaway and luckydraw kat facebook nie kan2..hee..biar pun memang susah gle kot nak bertuah nie..sebab sangat2 la ramai yang akan join..senang je pun sebab just need to like and share post je pun..

alhamdullilah..semalam..ada rezeki untuk ifa nie...tq so much GrabNoCost!tak sangka pun ifa bertuah nie..tapi..alhamdullilah,rezeki ifa kot..ada 1 person tak send details claim hadiah lucky winner die..so GrabNoCost replace the lucky winner to me!syukur ya allah...=)..best kot hadiah die..bunch of gift vouchers worth rm50.00 tau..best kan2..hee..tapi tak tahu la voucher apa..nanti dapat baru tahu kot..hee..

syukur alhamdullilah...nasib baik GrabNoCost ada tag ifa..kalu tak..ifa pun tak tahu nie..pastu sis marissa pun ada inbox ifa nie..tq so much sis..=)..best kan dapat voucher free nie..rm50.00 tue..banyak tue bagi ifa..pastu kalu tak silap semua yang menang chinese tau..so im feel that im so lucky..happy mood..weee...=)..moga ifa terus dimurahkan rezeki sentiasa..amin2..


jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 4th winning in november..ngeh2~

8 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ifa!

tricksrex said...

alhamdulillah
semoga sentiasa dimurah rezeki!

Tina Othman said...

tahniah, malas nak masuk contest ni semua sebab tak penah yg menang huhu

~diAhOntHeblOg~ said...

congrats!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..best tu hadiahnye..
murah rezeki ifa.. ^_^

nuR izyan said...

woa..bestnyer..akk slalo mng kan..murah rezeki akak..:)

tiefazatie said...

mz: tq so much sis!

tricksrex: syukur..alhamdullilah..amin..tq trex..=)

tina: tq sis..alo..try je sis..mana tahu rezeki..insyaallah..=)

tiefazatie said...

diah: tq sis..=)

lily: tq sis..aah..best gle!baru je dpt nie!wee...alhamdullilah sis..=)

izyan: best gle dear..hehe..xde la..bese2 je..hee..alhamdullilah..syukur dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...