Thursday, November 3, 2011

yeay!cek yang ke-4 ifa dah sampai semalam..=)

salam peeps!hye2..hee..alhamdullilah..semalam ifa dah dapat cek yang ke-4 nie..yeay!sangat suka hati...maklum la..punya lama ifa kumpul..baru la dapat cashout earning yang ke-4 nie tau..huhu..lepas nie ntah bila lagi boleh cashout earning lagi..ye la..BE xde langsung..=(

so ini la die cek yang dah selamat sampai pada ifa semalam..syukur alhamdullilah..besar dah plak sampul surat die..sebab die just lipat 2 je nie..hehe..terkejut ifa..hehe..macam biasa la..ifa akan bank in dalam bank dulu..after that keluarkan masukkan dalam ASB ifa..=)..sayang la nak guna duit nie..sebab 8 bulan kot ifa kumpul baru dapat banyak nie..kalu nak spend..alahai..nangis...huu..

ok la..nie je kot ifa nak share..sebab lepas nie ntah bila lagi la ifa nie dapat cashout lagi kan2...huhu..berdoa je la moga dimurahkan rezeki ifa sentiasa..amin2..moga dapat la buffered earning baru berderet-deret plak macam kawan2 ifa yang lain..boleh tak gitu?hihi...=)


p/s: my 4th cheque from nuffnang..ngeh2~

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

21 comments:

athirah said...

CONGRATEZ DEAR =)

aanie said...

sama la kita...dah xde be....cek tu pun kumpul 8 bln gak..tp kurang dr ifa la....hehe..

Tina Othman said...

tahniah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye ifa..
nampak juga hasil dari berblogkan..
sis maybe ujung bulan 11 kut baru nak cash out yg ke4.. ^_^

Lin Azlina said...

blog ikan bilis mcm kita ni 7-8 bulan baru dpt ratus2 kan..huhu..samerla kita ifa..apapun syukur

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya.. dah dapaat ek.. :-)

ifa..akak nk tanya.. akak xpaham ni... camni, akhir bln lps akak dah cashout.. so, skrg ni akak hanyaa tunggu check ni sampai umah je la ek?.. or ada x apa2 emel yg nuff anto.. contohnya gtau dh pos check ke?

ifa tunggu brp lama dari tarikh ifa cashout br dpt cek ni?

aisya said...

bestnye... ble la agaknye turn sy pulak ye.. huhu

Izan Ishak said...

tahniah ifa...byk tu..!

Mama Zharfan said...

congrats ifa :)

~diAhOntHeblOg~ said...

tlg banje ye!!!

mysha said...

wah skenyer dier... akak nih lgsg tak pernah dapat dik.. maklumlah tenggelam timbul jer blog akak nih... huhuhu

SyUhAdA said...

besnye,yg ke-4 dah..thniah ifa..

icee-yah said...

em..best tu..takpe..sikit2 nnt mesti bertambah:)

Myra Jay said...

Akak pun dok menanti cek pertama dari nuffnang..

Hopefully selamat sampai.. ;)

Nana said...

wah dah cek ke-4 ek beznye

CTK said...

tahniah ye...huhu..jeles~..bg la tip..huhu

nanakimie said...

wah,bestnya!kongsi2 lah ngan kami neh..hehe..wat ga ke;p

tiefazatie said...

atirah: tq dear..=)

aanie: sedih kan sis..huhu..ala..janji ada kan2..hee..syukur..=)

tina: tq sis..=)

lily: mmg best sis..baru je td deposit cek..hehe..wah..tahniah2..hee

lin: aah sis..bese la..bukan senang nak dpt kan2..huhu..iya btol tue..syukur sgt2..=)

tiefazatie said...

intan: aah..td baru je deposit cek nie..hehe..

ye kak..ada gak hsbc email sis..mcm notification la..psl cek yg akan diposkan..details cek la..ada nama..email..no.cek..nilai cek..after dpt email tue..paling sikit tgu 3 hari je..paling lama ifa tgu 6 hari nie..

mcm yg cek nie..after 3 hari ifa dpt dh..=)

aisya: hee..sabo2..nt2 kamu lak..=)

izan: tq sis..xde la..bese2 je..alhamdullilah..

mz: tq sis..=)

diah: hee..maaf nak masuk ASB sis..=)

tiefazatie said...

mysha: suka la sis..sudah la xkeje..huhu..xpe sis..insyaallah..nt dpt tue..dpt rm50 pun dh suka kak..=)

syuhada: hee..tq dear..=)

icee: mmg best kan icee..aah..btol2..hee

myra: tahniah kak..insyaallah..selamat smp tue..hee

nana: hee..sikit je sis..=)

tiefazatie said...

CTK: tq dear..xmo jeles2 eh..cari je label tips..ada tue ifa cte..=)

nanakimie: hee..alahai..sikit je nie..nt la kalu dh ribu2 baru best share..haha..nie ifa niat nak simpan dlm ASB la nana..sori..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...