Thursday, November 10, 2011

yeay!akhirnya kami dah beli BigApple Kuala Terengganu!

salam peeps!hye2..hee..punya lama dah kot BigApple KT kat giant tue buka..nie baru la kami sempat membeli nie..haha..tue pun mak yang belanja nie..hehe..kami singgah beli masa nak balik dari PC Fair kat TTC tue..kejadian nie berlaku b4 ifa masak spageti tue n b4 beli kfc mini bucket tue eh..hehe..

apa tujuan kami pergi PC Fair??harus la cari mouse yang murah!kami selalu beli banyak buat stok ok..haha..beli yang sebiji rm8.00 sudah la..tue pun bantai mintak 2 biji = rm15.00 lagi tau..buat apa mahal2..haha..biasa la..adik2 ifa kuat main game ok..so stok mouse perlu sentiasa ada di rumah nie..hehe..pastu faeq n fakhri nak beli pendrive..so dapat la pendrive kingston 8gb = rm26.00..ok la juga..tue je pun yang dibeli..hehe..owh,pastu survey2 harga monitor pc juga..hee..gambar mouse yang banyak+pendrive takde amik..haha..gambar BigApple je ada amik..jum layan...=)

hee..harus la ada picture kotak die nie..=)

best gle perasaan dapat makan BigApple nie..ye la..punya lama dah kot tak membeli nie..haha..sedih cheese takde nie..sob2..alien pun nasib baik ada 2 biji yang last nie tau..hampeh betol la..kalu tengok dah nak habis tue..cepat2 la masak..nie sampai tray dah kosong baru korang nak terhegeh2 masak ke?memang peraturan macam tue ke?tak paham betol..punya banyak gle tray kosong masa ifa membeli nie..nak memilih pun susah..sebab yang favourite banyak takde kot..

nak kata ramai orang beratur beli tak pun..campur ifa ada 3 orang customer je kot..ke dorang takut rugi kalu tak habis?tapi masalahnya..yang best2 tue yang habis..ngek btol la..erm..service dorang..ntah la..tak ngam la kat mata ifa..tak tahu kenapa..macam ada yang tak kena nie..takpe la..ntah bila lagi la baru beli lagi nie..haha..so tunggu dan lihat la..sama lagi ke tidak kan..hehe..


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

20 comments:

Miss Nadya said...

nyum nyum...sedapnyer..:)

-fieda- said...

ERM...MMG SEDAP BTUL KAN IFA DONUT BIG APPLE NI..KAK FIEDA KALAU BELI SEKOTAK MCM SAYANG NAK HABISKAN..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Donut Big Apple memang sedap..
ktorg pun dah lama tak beli ni..
lapar suda tgk ni.. :)

alvas-87 said...

saya pom baru skali beli sejak di buka tu.. hehehe.. tak ramai mane org trganu suka big apple ni.. sebab selalu tengok takde orang pom beli. hari first buka je ramai.. :) sampai tak nampai kedai-kedai lain atas tu..

tiefazatie said...

miss nadya: mmg sedap kan dear..hee

mama fieda: aah..sedap btol sis..suka benor makan nie..haha..ifa pun suka tgk je dari makan..sengal je kan..haha

lily: kan2..hehe..bha..cpt tah beli sis..hehe..=)

alvas: kan..pelik kan..haha..mmg le ramai masa 1st day buka..nak free!hahaha

kusyi said...

whoa.. kusyi baru bli smlm.. ekeke. the alien the best. ! dulu asyik beli kat mesra mall. skrg kat giant dah ada. haha.

tiefazatie said...

kusyi: hee..ye ke?>alien mmg best..cheesy pun best!hihi..pergh..rajin tue smp mesra mall gi beli??haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bertahun x mkn BA ni taw
dulu masa blk x terasa nak makan pow
but biler tgk gmbr ni terlioq la plak ngeee

tiefazatie said...

ladyayu: alolo..xpe..nt balik masia mkn bebyk eh sis..hee..=D

shera haifa said...

12 ketul. melantak sorang2 pun leh hbs tu

kusyi said...

bhahah.. dulu skolah kat sbelah mesra mall. tempat shoppping tiap kali outing. keh3..

Mama Zharfan said...

me pernah mkn--dpt hadiah voucher so me mkn FOC ajer donut tu heheh sedap gak tapi me tak suka sgt donut hahha

tiefazatie said...

shera: isk..xleh2..byk sgt tue weh..haha..ifa mkn 1 setengah pun dh kenyang..haha

kusyi: laa..patut la..hihi

mz: wah..untung la sis dpt mkn free..hee..owh..ifa n adik2 suka gle donut nie..haha

mama_umar_maryam said...

agaknye pekerja2 baru tu blm cukup kene orientasi kot,hehehe,xper,yg penting donut sedap dh ade dpean mate ;)

fiezah91 said...

nak sikit ifa. hehe. lama br nak publish. wah. saja mengoda mata malam2 ni kan.huhu

tiefazatie said...

zety: xtau la sis..haha..tue ah..nasib baik donut sedap hehehe..

fiezah: alo..abes dah..hehe..byk sgt benda nak post kan..last2 terpaksa lambatkan sikit..kekeke

caliph shuriken said...

dh lama x mamam donut ni, huh...

tiefazatie said...

caliph: pegi la beli..pastu mamam eh..hee

mama tisya said...

lama tk mkn big apple

tiefazatie said...

mama tisya: ye ke sis?xpe..nt makan la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...