Saturday, November 5, 2011

fridgemagnet cameron highlands yang comel gle!+borong teh cameron highlands!

salam peeps!hye2..hee..apa yang kami borong daripada cameron highlands??fridgemagnet harus la dicari yaa..alhamdullilah..ada juga nie..hehe..pastu borong teh strawberi la!hehe..ntah..takde la teringin nak beli tshirt2 cameron highlands nie..haha..adik ifa c fakhri n ajie je beli nie..bese la..kanak2..hee...ifa dapat FM pun ok dah..biar pun tampal kat petisejuk rumah je pun..hihi..tapi kan..my mum n my dad pun gle FM dah nie..hehe..

1st time beli FM cameron highlands sendiri nie..best!
rambang mata memilih..hehe..


teh bharat!mahal ok yang perisa2 lain..huhu..

teh bharat yang perisa biasa nie je dah rm4 lebih sekotak..tapi orang cakap teh bharat nie tak berapa sedap pun sebenarnya..tue tak tahu la betol ke tak..hehe..cuma orang ramai singgah sebab memang nampak n lalu masa nak naik cameron highlands tue..teh boh jauh lagi sikit kalu tak silap..bayang pun tak nampak tau..kteorang pun tak sempat pergi teh boh..sob2..

hah!teh strawberi dan perisa lain2..kami borong kat kea farm je..hehe..2 kotak = rm9.00 yaa..boleh campur2 perisa apa2 pun..murah la juga..hee..tapi bak kata my dad..mahal juga tue..sebab sekotak ada 25 uncang teh je eh..hahaha..takpe la..bukan selalu kan ayah kan2..hehe..picture strawberi kering ifa tak amik la..sebab tak berapa suka..best lagi frsh strawberi!hehe..nasib baik masa kat cameron highlands hari2 makan strawberi..hihi...=)


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

4 comments:

fiezah91 said...

hehe. kat sana byk fm. comel2 lak tu. terus rambang mata pilih yang mana.hehe

Zefa NorAsmara said...

Wah.. seronok ifa g CH.. :D

Ps: selamat hari raya aidladha buat ifa sekeluarga..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2 FM tu..

owh..teh pun ada mcm2 perisa ye..baru tau.. :D

tiefazatie said...

fiezah91: aah..byk gle..rambang mata..haha..

zefa: hee..best2..slm aidiladha jg sis..=)

lily: kan sis..comel kan..hee..aah sis..mcm2 ada...kalu sis gi CH tue..rambang mata tau..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...