Friday, November 18, 2011

syukur alhamdullilah..ifa bertuah lagi..=)

salam peep!hye2..morning!so sorry kawan2..semalam memang ifa tak sempat nak on9..memang la sangat bz dari pagi sampai la ke petang..pagi2 lagi dah pergi amik faisal kat SAHUT dengan faez..tengahari baru sampai rumah..rehat jap..lepas zohor pergi SKSS1 lak..ada majlis anugerah cemerlang pelajar..faisal kan dapat UPSR 5A last year..so die dapat la hadiah dalam bentuk wang tunai tahun nie..pastu balik rumah dah petang pun..waa..penat tau..huhu

ifa tak masak pun semalam..tak sempat..breakfast beli je kat kedai..dinner pun beli kat pasar malam je..hee..takpe la..adik2 ifa ok je..sekali sekala makan luar kan2..after maghrib ifa collapse!waa...masa ong kim swee kena keluar baru la ifa terjaga..sebab adik ifa, c aziema bising2 marah2 nie..jadi ifa pun terus bangun layan bola!alhamdullilah malaysia menang!tapi agak sakit hati ok..pe hal pengadil die macam bias eh?berat sebelah ok..ntah pape..=p

eh..panjang dah ifa membebel!haha..ifa nak cte pasal nie sebenarnya..syukur alhamdullilah..masih ada rezeki untuk tiefazatie nie..im so happy..biar pun hadiahnya takde la segempak hadiah2 yang  mamazharfan menang..tapi..ini la rezeki ifa..tq so much sis yun..=)..alhamdullilah..ada rezeki ifa dengan sis..sangat suka hati ini..wee...ngeh2..sis..ifa dah tinggal id fb ifa di entry ini yaa..tahniah juga pada pemenang yang lain!

syukur alhamdullilah..rezeki ifa dapat topup rm20 kalu tak silap la kan sis yun..=)..thanx again sis..sangat happy..ifa pun dah lama tak topup hp..haha..nie nak mula kerja dah nie..harus la hp ditopupkan..insyaallah topup nie la yang akan ifa gunakan nanti bila dah diterima..=)

psst...kawan2..ifa rasa nanti ifa akan buang shoumix ifa buat sementara waktu yaa..sebab ifa takut ifa tak dapat bagi komitmen untuk ber-blogwalking awal2 ifa mula kerja nie..so harap memahami niat ifa yaa..maybe on 19 november 2011 ifa akan buang eh..sebab malam tue ifa gerak pergi KL dah..huhu..sedih..=(

tq sis fadzillah n sis fieda..sebab inform ifa tentang ifa bertuah nie..jasamu dikenang..=)

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 10th winning in november..ngeh2~

10 comments:

fieda said...

ifa nak start keje kt kl esok...?seronoknya..

Tina Othman said...

alhamdulilah, murah rezeki

Mama Zharfan said...

selamat memasuki alam pekerjaan yer ifa :) :)
kuranglah sorang readers utk blog me....:( hehhe :)

Fara E's said...

alhamdulillah , tahniah ;p

Cheqna said...

Wah sis, menang aje..alhamdulillah..top-up rm20 pun okay kan, byk dah boleh sms etc..hehe..

:-)

tiefazatie said...

fieda: ifa start keje 21 sis..hee..doakan ifa ye..=)

tina: alhamdullilah sis..=)

mz: tq sis..hee..xpe..insyaallah..ada peluang ifa blogging gak..baca gak blog sis..hehe

fara: syukur alhamdullilah..tq..=)

cheqna: xde la menang ada je sis..hihi..aah..btol2..lama tue leh guna..hee

IntaNBerliaN said...

tahniah ifa.. kerja rajin2 tau :-)

tiefazatie said...

intan: tq sis..baek la..hehe

SeputihSalju said...

tahniah ifa.. :-)

tiefazatie said...

seputihsalju: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...