Sunday, November 13, 2011

karipap segera yang sedap dan comel..=)

salam peeps!hye2..petang kawan2..hee..banyak lak picture makanan ifa nie..so harus la buat entri pasal makanan je..hehe..nie karipap segera yang my mum beli kat mydin nie..bila nak makan baru la goreng yaa..sedap ow makan panas2 di waktu petang yang nyaman nie sambil ber-blogging..=)

nie la die karipap sedap dan comel itu!hee..
nampak benor panas weh..baru lepas goreng nie..
tue tisu buat alas la..=p

selamat minum petang kawan2..=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

17 comments:

fiezah91 said...

haha. best la dapat makan karipap petang2. ekeke..

mama tisya said...

slamat minum ptg...best kalo dpt karipap panas2

tiefazatie said...

fiezah: hee..kan2..=D

mamatisya: slmt ptg sis..hee..aah kan2..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best tu makan panas2 time hujan macam ni.. ^_^

Joel Leslie said...

kalau karipap dri IKEA perghhh nyaman gilerrr! :D

tiefazatie said...

lily: aah..btol2..hee..

joel: ye ke?xpernah mkn la..hee

Mama Zharfan said...

yum yum sedapnya :)

IntaNBerliaN said...

akak pun suka beli kuih2 segera ni.. kalau balik trg mesti g beli dekat sabasun.. byk makanan segera kat situ

alvas-87 said...

ifa.. karipap ni keluaran apa. inti apa? lau best nak try beli jgk la... hehe. mahal tak?

aisya said...

baru perasan dah lama tak makan karipap.. =)

Cik Bambam said...

lapar pulak baca entry nie!hahahaha.. bekpes mnm air nestum jek.. :( teringat lak karipap segera kat umah..huhu

Cik Nurul said...

petang2 makan yang goreng panas2 lg tu mmg syiokkk!! ^^

fiQ'Ra said...

nyum3, lapar lak rasa :D

tiefazatie said...

mz: mmg sedap sis..hee

intan: hee..kan2..sama la..mak ifa pun beli kat sabasun je..hihi

alvas: ala..xingat la..huhu..xmhl mna..murah je..hee

aisya: alolo..baru perasan eh..hihi

tiefazatie said...

cikbambam: hee..wah..diet2..minum nestum..hehe

nurul: hee..kan2..hihi

fiqra: sabo2..hee...=)

~diAhOntHeblOg~ said...

tlg pos satu cni..hehe..lapo ptg2 ni..

tiefazatie said...

diah: hee..kang basi kang sis..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...