Wednesday, November 2, 2011

21 oktober 2011: 3rd day di cameron highlands part 2; dinner di orchid food corner,tanah rata,cameron highlands..=)

salam peeps!hye2..hee..okies..mari la kte bercerita tentang dinner pada malam yang terakhir di cameron highlands yaa..hehe..nie ifa nak kenalkan kedai kawan kepada kawan ayah ifa nie..kira kawan ayah ifa gak kot..orchid food corner di tanah rata,cameron highlands..hee..

kali nie kami makan di kedai yaa..ayah ifa cakap lewat dah..so makan je situ..masa tue hujan sikit2 kot..sejuk gle..makanan kat sini so-so la..nak cakap best tak sangat pun..tapi boleh gak makan la..bese2 je la..hehe..sori la..bukan ifa je cakap eh..adik2 n my mum pun sekali eh..=p..tak kena ngan taste kteorang kot..kedai makcik yang kecik kat kea farm tue gak yang best gle!owh, nasi goreng kampung cameron highlands yang sedap!


nak snap nama kedai je sebenarnya..=p

my mum n ajie..=)

my dad with fakhri n ajie..=)

me with faez n aziema..=)

dak jie yang snap picture air milo tabur die nie..=)

sejukkan masa tue..so ifa nak makan sup je kunun..
last2 order bihun sup tomyam..
not bad la..boleh la juga..=)
nasib baik ajie ada tolong makan gak..hehe

tak pernah2 order teh tarik!
sejuk punya pasal nie weh..haha


mee goreng mamak yang ayah ifa cakap sedap..hehe..boleh la..sedap juga daripada nasi2 goreng die tue..hehe..tapi macam kurang bahan la..nie die buat untuk 2 orang makan kunun..cam sikit je kan..picture makanan aziema n fakhri xamik nie..cepat je dorang makan..kelaparan kot..haha..last2..kedai makcik yang kecik kat kea farm gak best..hehe..

ok..nie je kot..hehe..nanti sambung lagi pasal masa last day eh..btw..faeq n faisal xikut masa nie tau..faisal kat hostel..faeq panjat gunung bintang kat kedah..n ifa ada adik2 ramai yaa..6 orang semuanya..pasti la semua disayang yaa..happening rumah bila semua balik..=)


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

15 comments:

aisya said...

milo tabur die nmpk sedap.. byk serbuk milo.. =)

tiefazatie said...

aisya: mmg sedap..mmg byk milo die tabur!haha

sarah mohamad said...

milo taburr yang tak menahannnn. banyak milo yg dia taburr tuu hehe

Mama Zharfan said...

yum yum lapar la plak me heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk milo tabur tu..
Teringin plak nak mkn tomyam time2 sejuk mcm ni.. ^_^

tiefazatie said...

sarah: kan...hehe..sedap ow...=)

mz: hee..sabo sis..hehe

lily: mmg sedap sis..byk kn milo tabur die..hihi..wah..btol2..sedap tue mkn t0myam masa sejuk2..

lynda said...

weee.bestnya.dah la tgh lapar nie.huhu

Cik Bambam said...

milo taburrrrrrrrrrrrrr!!! :P

SeputihSalju said...

dah lama tak g cameron...huhu

erk..tak pnh lg jumpa air milo tabur ni.. nmpk mcm sedap jer..terliur plak..hihihi.

tiefazatie said...

lynda: alahai..ciannya..sabo eh..gi cri mkn cpt!

cik bambam: sedap kan..hee

seputih salju: ifa nie bru 1st..hihi..owh..try la mintak sis..hihi

fiezah91 said...

milo tabur jak best tu.ekeke.

pstt, beli makanan panas pun cepat jak sejuk makanan tu kat sana.huhu

IntaNBerliaN said...

air milo tabur tu nmpk sdap.. akak xpnh minum lg gitu.. hihi

Nana said...

hehe sama la akk g ccameron siang2 oder teh tarik sebab sejukk nak2 ujan lak tu mmg mnm air panas je kt sana xpernah mnm ais

CTK said...

wah..milo tabur! lame giler xminum :)

tiefazatie said...

fiezah91: sedap2..ifa rasa sikit je la..air ajie tue..hihi..aah..btol2..huhu

intan: aah..sedap sis..try la..hee..harga pun lebih la..rm2.00 nie..

nana: kan sis..hahaha..mmg..ifa pun xpsl2 mintak air teh tarik..xkan nak mintak air kosong panas..haha

CTK: hee..best kan..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...