Wednesday, November 9, 2011

beli sebungkus biskut munchy's lexus dapat sekeping voucher kfc mini bucket rm5.00 | kami bantai beli kfc dengan 3 keping voucher itu..=)

salam peeps!hye2..hee..korang paham ke tidak eh tajuk ifa tue?haha..ifa pun hentam suka hati je tue weh..=p..macam nie..my mum selalu belikan adik ifa,c faisal tue biskut munchy's lexus coklat tue..so,haritue ntah macam ada..ada promosi kot..beli sebungkus biskut munchy's lexus tue..dalam die ada sekeping voucher kfc mini bucket rm5.00..kiranya beli mini bucket tue dapat la murah rm5.00..

disebabkan family ifa kan besar..kami ada 9 orang semuanya termasuk mak dan ayah yaa..hee..so,kira ngam la kami dapat 3 keping voucher nie dengan beli la biskut munchy's lexus tue 3 bungkus..ye la..1 set kfc mini bucket tue just ada 5 ketul ayam,2 coleslaw,2 potato n 2 cawan regular air bikarbonat..so,harus la kami beli 3 set..sebab kadang2 adik2 ifa nie makan 2 ketul sorang..ifa pun biasanya akan beli yang set 15 ketul ayam untuk my family time spend dorang..hee..lagipun,lama gle dah kot kteorang tak makan kfc nie..haha..biasa la..my dad mana suka beli fastfood nie sangat...tak elok die cakap..tapi,memang betol pun kan..bukan elok makan selalu kan..hee..


nie la die hasilnya!hehe..

harga die 1 set after tolak rm5.00 ialah rm21.15..
tapi bila dah tambah tax..jadi la rm22.40..
so rm22.40 x 3 set = rm67.20..=)
boleh la tahan murah kot..sebab sekarang kalu beli yang 15ketul ayam pun dah dekat rm100.00 kalu tak silap ifa la..maklum la..lama dah tak beli kfc nie..haha..

nie la die bahagian yang ifa dapat..hee..kami dah biasa sharing2 nie..mak ayah dah didik dari kecik pun..so semua orang dapat bahagian masing2 dengan adil dan saksama..ayam pilih la mana yang berkenan..tue coleslaw n potato tue amik sorang sebelah je eh..ada lebih nanti baru boleh tambah..=)...i will miss this moment..huhu..takpe..next time..ifa lak yang akan spend my family..hopefully..amin..insyaallah..mudah2an..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

15 comments:

Nisa Greennnpanda said...

wah..syoknye mkn KFC, hehe..

btw, sy ade tag ifa..

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/11/tags-from-ina.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa..apa kabar?k.atie pon ada 1 kupon ni.nk tggu anak2 brkumpul br g KFC.
Jom join contest nie...http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

Cik Azizah said...

peh KFC walau selalu makan..tetap terliur gak tengok!.hahaha sedapnyaaaaaa!

Mama Zharfan said...

besh mkn ramai2 :)

Lea Isnawi said...

dh lama x makan kepsi

Myra Jay said...

Sekarang ni ada lagi tak Iefa??
Kalau ada nak p beli Munchys jugak..hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

masih ada lagikah promosi tu..
macam best plak.. :)

Banyaknye ifa..macam ni lah kan kalau adik beradik ramai..sis pun ramai adik beradik..makanan pun memng selalu bahagi sama rata..tak nak ada yg berkecil hati plak nanti kalau dapat kurang.. :)

Izan Ishak said...

kak izan pun ada voucher tu, tersimpan aje. rasanya terliur plak dah lama tak makan kfc....

KSWSK said...

berbaloikan fa

~diAhOntHeblOg~ said...

Jgn risau..da keje nnt kompem leh cover family..small matter nnt..caye la..

tiefazatie said...

nisa: mmg best..lgpn bkn selalu pun..hihi..ok..tq

kak atie: salam sis..hee..sama la kte sis..ifa pun tunggu semua ada kat umah..tue yg baru beli nie..hee..

ok..insyaallah..

cik azizah: haha..blh lak..ifa nie jarang2 makan kfc..haha

mz: aah sis..sgt best..=)

lea: kan..ifa pun baru mkn nie..hee

tiefazatie said...

myra: xtau la sis..kat sini ifa cari dh xjumpa dh..try la sis cari..hee..

lily: xtau la sis..kat sini xjumpa dh..try la sis cari eh..hee

hee..byk kan sis..aah..btol2..tau xpe..kang kalu xsama rata..mo ada yg merajuk..hihi

izan: xpe..lama lg due date die kan sis..hee..

kswsk: aah..sgt berbaloi2..murah kot..

diah: amin..mudah2an la sis..huhu..

IntaNBerliaN said...

byknya.... mmg berbaloi2 beli biskut munchys ni.. hihii

fiezah91 said...

hehe.ada jugak kupon tu. dua keping lagik tapi masih belum guna. tak tau bila nak ke kfc.huhu

tiefazatie said...

intan: mmg berbaloi2 sis..murah kot..hee

fiezah91: wah..ye ke..xmo meh le derma kat ifa..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...