Wednesday, November 9, 2011

spageti kesukaan adik-adik ifa..=)

salam peeps!hye2..hee..erm..adik ifa,c faez mintak ifa masak spageti untuk die n adik2 yang lain..ye la..nanti kang sape nak masakkan untuk dorang bila ifa takde nanti..sebab selalunya memang ifa yang masak spageti nie..takpe dik..still got time..masih boleh masakkan lagi spageti nie untuk korang b4 i go i think..hee..erm..sedih lak bila cakap macam nie..huhu..

nie la die..spageti kesukaan adik2 ifa..hee..kalu masak spageti nie..konpem laku ok..cepat je habis nie..hee..ifa pun gle spageti ok..mak n ayah pun sama je..hehe..nie masak untuk makan tengahari je nie..malam tue kami pergi beli kfc sebab ada voucher nie..so dapat la murah sikit..tunggu eh entri pasal voucher dan kfc itu..ngeh2~...=)

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

12 comments:

Tina Othman said...

wah sedapnya spagetthi, nak sikit

~diAhOntHeblOg~ said...

ish2..dapnyee..lebih kurg cm akak nye..tp akak nye merah menyala..hikhik sbb suke pedas jd buh cili giling byk2.. :)

DeQWa said...

sedap je tgk spagetti nih....tpi nampak cam kureng cili jer....pakai sos ape nih??frego @ kimball...hehe

Zana Adieyza said...

nmpk pun dah tau sedap... nak cikit boleh??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye ifa..
pandai ifa masak spageti..
kalau akak masak slalu tak jadi jer..
hubby yg masak selalunye.. :)

Lea Isnawi said...

wah ade bebola lagi
nampak sedap!

mama fieda said...

amboi sodapnya..ifa wat kuah guna yg segera ker atau buat sendiri..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

clap clap clap
rajinnyer masak
nampak sedap...yummyyyyyyyy

tiefazatie said...

tina: hee..sedap kan2..hee

diah: owh..hehe..ifa ada tambah 1 tin prego cheese tue yg warna pudar nie..hehe

deqwa: sedap gle sis..hehe..xde la..ifa guna prego..tp guna 1 tin sos cendawan plus 1 tin cheese lagi..tue yg pudar..hehe

zana: mmg sedap sis..amik le..hihi

tiefazatie said...

lily: hee..sedap sis..hehe..ifa mmg suka msk spageti nie..mknn kegemaran nie..hihi..owh..xpe..sis belaja la..senang je..hihi

lea: hee..harus ada tue..baru best!

mama fieda: hee..ifa guna sos prego dlm tin je sis..hehe

lady ayu: hee..harus la rajin sis..hihi..mmg sedap..=D

IntaNBerliaN said...

spageti ni nmpk sdap!! akak suka bebola tu.. hahaaa

tiefazatie said...

intan: hehe..mmg sedap sis..haha..mmg bebola itu menjadi kegemaran..mo lebih 30 lebih biji ifa letak kalu masak nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...