Wednesday, November 30, 2011

tiket wayang cerita "puss in boots" ifa dah sampai!tq so much smart heart..=)

salam peeps!hye2!adui la..so sori kawan2..ifa tak dapat nak update selalu nie..huhu..maklum la..kat opis ifa..semua yang berkaitan dengan community networking di-block ok..haha..lucu kan..adeh..so ifa nie serius2 je la buat keje..just boleh buka ym n email je la..hehe...

so..ifa nak update hadiah2 yang dah sampai nie..hehe..tiket wayang cerita "puss in boots" from smart heart ifa dah sampai!hee...nie ifa suruh die post ke umah pakcik ifa di sentul je la..hee..tapi kami belum pergi tengok lagi cte nie..bz kot..huhu..later on..hee..masih sempat kan2..


nice kan2..hee..free tiket yang macam nie la yang senang nak guna..kalu yang macam kad2 tue..susah kot..huhu..sebab ada cinema yang tak terima ok..sebab takde deal nie..dah la kena tanya sendiri boleh guna ke tidak..huhu..membazir je..


ok la..see yaa..nie ifa update jap lepas sampai umah n siap2 nak tido...haha..take care yaa..=)


jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

10 comments:

Myra Jay said...

Bestnyer..

Akak pun teringin nak tengok citer Puss in Boots tu :)

mama tisya said...

citer puss in boots tu klakar..br je akak bw tisya tgk

nanakimie said...

wah,bestnya!hehe..nak tket free jugak:)

~diAhOntHeblOg~ said...

g tgk cpt..lawak cite nye..

ADEEYA said...

Syok aa ! hee~ cerita tu best lah jugak . :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestlah dpt free..
sabtu hubby ajak nonton..Qis kan peminat kucing.. ;)

Mama Zharfan said...

mcm mana keje kat tmpt baru :)

Nisa Greennnpanda said...

wah..dpt tiket movie lg ifa nie..bestnye!!! hehe.. >_<

tiefazatie said...

myra: tgk je on9 sis..download..hihi

mamatisya: kan2..hehe..best kan..

nanakimie: mmg best!lagi2 ble free!haha

diah: sudah2..hee..

tiefazatie said...

adeeya: hee..kan..=)

lily: mmg best sis..hehe..nice la sis..=D

mz: alhamdullilah..so far ok la..just xberapa nak suka attitude dorg je..haha

nisa: hee..alhamdullilah dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...