Tuesday, November 15, 2011

lucky with Lomography Malaysia..=)

salam peeps!hye2..morning!dah breakfast tak?mesti makan best2 kan korang nie..hee..ifa nak cte nie..alhamdullilah..semalam ada tuah ifa di facebook nie..tapi ifa rasa hadiah die bukan barang2 pun..apa yang ifa paham ialah die bagi point je nie..point suruh beli barang kat online shop die..=p

papepun..tq so much Lomography Malaysia! at least ada gak tuah ifa..even ifa tak berapa paham nie..haha..tapi betol dah kot..die bagi point je nie..dah ifa tak paham pe la guna point nie..haha..takpe la..ada gak muncul nama ifa nie kan..haha..sengal..=p

syukur alhamdullilah..ada gak rezeki untuk ifa nie kan2..hehe..tahniah juga pada cutemum n joel..and others winner too..=)..lagipun..bukan senang kot nak bertuah bila join CGL di Facebook nie..sebab sangat la ramai yang join!kalu bertuah tue..memang dah sangat2 lucky dah tue tau..=)..thanx again Lomography Malaysia..

psst...tapi lagi best kalu bertuah nie dapat hadiah dalam bentuk barang atau voucher makan kan2..hee..=)

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 6th winning in november..ngeh2~

9 comments:

Myra Jay said...

Tahniah dear :)

~diAhOntHeblOg~ said...

wahh..nak jugakkkk

Tina Othman said...

tahniah, jeles tau sebab ktina tak penah menang contest huhu

IntaNBerliaN said...

tahniaah ifa..

Mama Zharfan said...

congrats :) tapi kalau hadiah mcm pelik jer tu hehhe takkan nak kena spend plak duit kita kan ;p

LadyBird said...

tahniah.. alhamdulillah..

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah ye kak,,,selalu menang hadiah,,hheh :)

tiefazatie said...

myra: tq sis..=)

diah: haha..alo..xbest la sis..sbb bukan dpt hadiah dlm bentuk barang or voucher..huhu

tina: tq sis..xmo la jeles2..meh join sekali meh..hihi

intan: tq sis..=)

tiefazatie said...

mz: tq sis..aah..tau xpe..mmg xbest la..hehe..

ladybird: tq..syukur alhamdullilah..=)

yen: tq yen..xde la selalu..kadang2 je..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...