Friday, November 4, 2011

22 oktober 2011: last day di cameron highlands part 2; MARDI,cameron highlands..=)

salam peeps!hye2..isk..baru perasan nie..tak banyak la picture yang cantik2 n best2 nie kat MARDI nie dalam hp ifa..haha..so hasilnya ciput je la picture yang ifa boleh tempek sini eh..takpe la..janji ada gak bukti dah jalan2 dalam MARDI nie kan2..hee..lagipun..malas la nak transfer dari kamera faez tue..haha..

sangat suka gambar nie!haha..
tq fakhri..adik ifa nie yang snap..=)


kesukaan adik2 ifa nie dapat tengok arnab..=)

nasi goreng paprik!

nie beli kat kedai alagappo kat KT yaa..kedai yang nie je kot kteorang ngam kalu nak makan luar kat KT nie..untuk dinner nie yaa..sebab sampai umah dah malam kan..tak larat nak makan kat kedai..tapau je la..lagi best makan kat umah kan2..=)

so..habis dah nie pasal cte jalan2 kat cameron highlands nie..=)..hope korang takde la bosan baca cte2 ifa nie..hee..


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

6 comments:

Tina Othman said...

bestnya tgk ifa g sana, tak sabar nak pergi hujung bulan ni, mesti sejuk gila kan skrg ni

~diAhOntHeblOg~ said...

alolo..tetomey amik gamba ngn munge tu!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik gambar ifa tu..

Tak menahan tgk nasi goreng paprik tu..terus lapar.. ^_^

Fabulous Me said...

Alololololo somel nye adik2 Ifa tuh.

mama_umar_maryam said...

hehehe best jln2 dgn famili g cameron tu..tgk nasik paprik tu tibe2 lapar plak mlm2 nih ;p

tiefazatie said...

tina: mmg best sis..cuma xbest ujan je la..huhu..boleh le tahan..mcm dlm aircond je..haha

diah: hee..comel kan..hahaha..

lily: tue je yg cantik sis..sob2..

hee..sabo2..tp mmg sedap pun..hee

fabulous: hee..=D

zety: aah..best sis..bukan selalu kan..hee..sabo2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...