Thursday, November 3, 2011

22 oktober 2011: last day di cameron highlands part 1; check out from hotel equatorial..=)

salam peeps!hye2..hee..yeay..nak abes dah cte pasal cameron highlands nie..akhirnya..haha..okies..ifa tak upload semua picture pun..banyak lagi picture kat camera..tapi malas amik..haha..nie picture2 dari hp ifa je..=)

muka di pagi2 hari nie..haha..check out awal sebab nak pergi MARDI,cameron highlands lepas tue terus balik umah..=)

motif picture nie sebab nak tunjuk lobby die yang besar gle nie..plus dengan bendera2 negeri yang besar2 belaka..hehe..pastu kan..cantik lak picture ifa nie..miahaha..=p

candid picture!hahaha...
after this ada je amik picture kat luar2 tue..tapi malas upload..=p..then kteorang gerak pergi MARDI,cameron highlands..nanti ifa sambung cte lagi eh..hehe


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

11 comments:

Mama Zharfan said...

besh cuti2 ;)

Nana said...

hotel ni akk bakal menginap insyallah lambtnye nk oliday

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam...wahhh, bercuti-cuti mesia ek...

klu tak bc terus tgk picture je..siyes ingat kat kedai perabot...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Besarnye lobby hotel ni..
mesti selesakan ifa.. ^_^

mama tisya said...

equatorial cameron mmg best..akak pernah stay 2x kt sini

Fabulous Me said...

Best2.. sis tggu

~diAhOntHeblOg~ said...

best x? nk folo nana ni..kalo xbest xnak folo..ghaghagha

CTK said...

memang besar lobby dia...brape sewa bilik?

nanakimie said...

hehe..lucu pulak..nak jugak gmbar dia chantek yer..:)

tiefazatie said...

mz: best2..hehe

nana: wah..best2..baru renovate bilik2 die sis..best ah..tp bilik kami kecik je..haha

wilayah: wasalam..xde la..ikut ayah kursus je..hehe

lily: kan..ok la juga..hehe

mamatisya: kan sis..hee..=)

tiefazatie said...

fabulous: hehe..sis tunggu nak gi ke?hihi

diah: best sis..ikut la sis nana gi..hehehe

CTK: aah..alo..xtau..hahaha

nanakimie: hehe..harus la lalink..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...