Saturday, September 24, 2011

buffered earning yang tiba-tiba muncul..=) | tq adidas body care contest!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2..pergh..lama gle blog tiefazatie nie takde buffered earning kot..alih2 je muncul nie seketul BE..Adidas Body Care Contest..tq adidas!tq nuffnang!biar pun tak lama kot nie..lagipun macam jarang2 nampak nie..maybe sikit je kot unik klik untuk iklan nie..haha..tapi,ok gak daripada takde langsung kan2..dapat la juga kumpul sikit2 earning nie..=)..ifa malas dah pasal BE segala nie..sebab tahun nie sangat la tak berapa murah hati pakcik nuffnang nie..sangat susah ifa nak dapat BE nie..haha..so rilek sudah..ada,syukur la..takde,diam2..hihi..

so..ini la die BE yang ke-32 aka yang ke-12 untuk tahun 2011..haha..sikit je kan blog ifa dapat BE tahun nie..kesian..orang lain dah berpuluh2 kot..ifa nie earning pun ciput..nak dapat BE pun susah gle kot..hihi..BE baru ifa ialah Adidas Body Care Contest!warna hijau kot iklan nie..sebab ifa ada pernah nampak masa kul12 tengah malam nie..haha..pastu takde dah muncul2 masa siang hari..adeh..kena giat blogwalking masa tengah malam kot..haha..adui la..

neway..tq so much nuffnang dan juga Adidas!1st earning ifa daripada BE nie ialah 50sen..ok la tue..ada gak daripada takde langsung..lagi la haru biru nie..haha..sangat2 bersyukur dah nie..alhamdullilah...=)

uv trafik blog ifa??jangan tanya la..tengok pun tahu..haha..suka2 hati je nie..sebab mood blogging pun dah ke laut..so redha je la..hee..papepun..tq so much pada kawan2 yang sudi datang jenguk2 lagi eh..=)..moga2 earning BE ifa akan terus bertambah lagi..sebab susah tau nak dapat BE nie..so earning harus la masyuk ok?haha..angan2 je lebih..T_T

kepada en.nuffnang dan juga pengiklan2 yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye...cian tiefazatie nie..punya la susah nak dapat BE tahun nie..sob2..=(

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 12th buffered earning for 2011..ngeh2~

11 comments:

Ijah EmoTemo said...

ngeee sama la dgn ijah. check nuff tadi tgk2 ada lg 1 be baru. hihi. and tak pernah pun tgk ikelan tu ahaha

ciNdhaDahniEa said...

wahh... terus dapat! wuwuwuwuu

~congrets ifa ! =)

meaw said...

waaahhhhh,seghonoknya ifa :)

SyUhAdA said...

besnye ifa..syu dah lme gler xdpt..xtau nape..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
Masyukkk ni.. ^_^

CTK said...

boley x ajar ct nak dapat BE? BE ct xgerak2 pon..huhuhu


http://khayalan27.blogspot.com/

salwaismail said...

untunglah! :D

nida husna said...

waaaa. bestnyeee

MamaYatie said...

rezeki la tur...tahniah...agaknya iklan tu keluar tp time kita zzzzz kot..hehee

tiefazatie said...

ijah: wah..best la ijah..dpt BE sokmo..congrates..hee..bese la tue..skrg nie..ifa lagi la susah nak dpt BE nie..dpt nie seketul pun dh syukur sesgt dah..

cindha: haha..xde la..n3 nie lambat kot..haha..tq..

meaw: sgt seronok dear!hihi

syu: alhamdullillah..ada gak 1 nie hah syu..

lily: tq sis..moga2 la..amin..

tiefazatie said...

CTK: ifa pun bukan sllu dpt BE la dear..nak ajar pun xpandai..selalu ikut nasib n rezeki je..tapi rajin2 la update soalan last yg kat blogger bio tue eh..insyaallah..ada rezeki..ada la..=D

salwa: alhamdullilah..=)

nida: hee..mmg best gle..bukan senang nak dapat..huhu

mamayatie: aah sis..rezeki2..hee..ye la kot..haha..masa org tdo baru die nak kuar..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...