Thursday, September 15, 2011

eyeliner daripada sis nureen dah sampai..=)

salam peeps!hye2..hee..ifa baru terkedek-kedek nak update hadiah2 CGL yang dah sampai masa ifa xde kat umah nie..so sorry yaa..macamana juga..sudah ifa xbalik umah lagi kan masa hadiah2 sampai..so xdapat nak update awal2 nie..bila dah sampai umah..mood lak ke laut..adeh..maaf ye..

nie ifa nak update satu2 hadiah2 yang ifa dah dapat tau..so sabo je la korang ek..hihi..1st hadiah yang ifa dah dapat nie..hadiah komentar tertinggi..tq so much sis nureen!comel je eyeliner nie sis..hee..tapi ifa xtry guna lagi la nie..tunggu mood gete nak try dulu..hehe..tq tau sis..=)

nie la die parcel daripada sis nureen..=)

nie la die eyeliner yang comel itu..hee..
tq so much sis nureen!
nanti ifa try pakai eh sis..hee..kena tuntut ilmu dulu..=)

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

8 comments:

Cik Bambam said...

suka eyelinerrr!!!! :D

alinac lover said...

tahniah..best tu

0nenanina Vanilla said...

congrats dear :) bestnye dapat adiah

ieyza afieyna said...

wah best nye,, ^^

Ijah EmoTemo said...

wah! best nya dpt eyeliner hihi! :)

tiefazatie said...

cik bambam: ifa pun..hehe

yong: tq dear..best2..hehe

onenanina: tq dear..hee..aah..

ieyza: hee..=)

ijah: mmg best lalink..hihi

shida'R said...

tahniah ifa byk tol hadiah dia dapat rezeki raya ni :)

tiefazatie said...

shida: hee..tq..nie semua yg mng b4 raya la dear..baru smp nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...