Friday, September 23, 2011

bila buffered earning dah tak nak melekat lagi..

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!hye2..pergh..lama gle kot ifa tak buat entri pasal nuffnang nie..ye la..maklum la..buffered earning pun takde dah..camne gak nak cerita kan2..nie pun buffered earning yang muncul lepas 3 bulan blog ifa takde buffered earning haritue dah metered nie..redha je la..earning pun takde la banyak mana..tak lepas pun rm15 nie..haha..die metered masa ifa balik kampung cuti raya kot..tapi nie ifa baru perasan n kena la buat entri kan..sekadar untuk notes blog ini..=)

so ini la die BE U-Mobile yang metered masa ifa dok suka raya sakan haritue..hehe..dapat la dalam rm14.16 sajork...syukur la..ada gak dari takde kan2..ifa rasa hujung bulan nie ifa nak cashout la..tapi earning xbanyak mana pun..tak sampai pun rm200 nie..lagipun tahun nie ifa tak pernah pun cashout lagi nie..huhu..adeh kesian kan..haha..nampak benor takde BE yang best gle kat blog nie tahun nie..=p..nak dapat BE pun susah ok..

nie lak uv trafik blog ifa yang turun tak nak naik2..haha..maklum la..ifa macam hilang mood blogging dah nie..so tak selalu sangat blogwalking nie..biasa2 je la..tapi..kira ok dah nie kan..hee..tq so much pada yang masih sudi jenguk2 blog kecik ifa nie tau..=)

ok la..nie je kot..tahun nie kureng sangat ifa dapat BE nie..so bersyukur dengan apa yang ada je la..hehe..tapi..sangat dasat la tahun nie..cashout pun tak pernah lagi nie..tak sangka lak..dah hujung tahun dah kan..untung ah kawan2 yang dah berkali2 cashout nie..jeles tau..haha..takpe la..mana tahu tahun depan murah rezeki lak kan2..=)..papepun..tq nuffnang!tq U-Mobile!

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

15 comments:

mekchu said...

berjaman la nak tggu BE yang baru erkkk...

Mama Zharfan said...

my BE pun tak masyuk, tapi me bantai cash out setiap bln tiap kali lebih RM50 hehhehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

oklah tu kan ifa..sekurang2nye nmpk gaklah hasil dr berblog ni...selain dpt kwn..dpt gak pendapatan sampingan.. ;)

Cik Bambam said...

dah banyak tuh..xnk cash out ker? :P

Myra Jay said...

Akak pun insyaAllah nak cashout ujung bulan ni jugak :-)

Nisa Greennnpanda said...

byk gak earning ifa utk 1 ME.. sy nye ciput je, hehe..

SyUhAdA said...

sme laa..dah lme xdpt BE bru..

tiefazatie said...

mekchu: aah sis..sob2..

mz: pergh..ok la tue..dapat gak sis cashout tiap2 bulan nie..ifa xdapat pun..haha..adui la..kesian kan..

lily: aah..syukur la dengan apa yg ada kan sis..hee..btol2..hehe..

cik bambam: haha..xde banyaknya..aah..ifa nak cashout dah hujung bulan nie..malas dah simpan..haha

myra: chaiyok2 sis!hihi

nisa: haha..ye ke?xde la..ciput je nie..cuma tahun nie xcashout pun lagi..haha

syu: kan..huhu..sedih hati kan..

ciNdhaDahniEa said...

BE? xpenah dapat pon.. sob3 sis, turunkan la ilmu...~ wuwuwuwu

tiefazatie said...

cindha: ye ke..alahai..ifa pun lama dh xdpt nie..huhu..rajin2 la update blogger bio eh..=)

ciNdhaDahniEa said...

update blogger bio tu yang mne? =.='

~saye budak kene blajar banyak lagi.. hukhukhuk

shida'R said...

huhu..rindu lak nk dapt BE byk2...skg satu je ifa ngah running huhu..

tiefazatie said...

cindha: yg soalan last sekali tue..apa yg unik pasal kamu..hee

ala..ifa pun..huhu..BE xmo lekat dh skrg nie..sob2..

shida: kan..huhu..ifa pun rindu gak..susah benor nk lekat tahun nie..sob2..

ciNdhaDahniEa said...

owh.. begitukah.. oke2.. paham2.. hihi thankz!

tiefazatie said...

cindha: iya lalink..bagus2..hihi..most welcome..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...