Monday, September 26, 2011

tupperware yang ditunggu dah sampai!comel gle! | hadiah untuk hari jadi mak ifa pada 28 september nanti..=)

salam peeps!hye2..hee..pergh..hadiah yang ditunggu2 dah sampai!yeay!adik2 ifa pun excited tunggu ok..sebab kan dorang yang jadi model ifa..hehe..tq so much sis huda! ifa dah dapat hadiah itu dengan selamat..hee..sangat suka!lagi2 tengok adik2 ifa pun excited..haha..tue yang lucu..adeh..adik2ku..ada2 saja..

tq so much juga pada semua kawan2 ifa yang sudi meng-like cerita dan gambar ifa di facebook sis huda yaa..tanpa kamu semua..ifa tak kan menang nie tau..tq2..1st time menang like2 kat facebook nie..lagipun maybe sebab tak ramai yang hebat2 join kot..alhamdullilah..rezeki ifa la kan..hee..asalnya memang buat entri kat blog je..pastu baru kena like2 nie..hee..ifa sangat suka nie sebab sepanjang join CGL nie..nie la 1st time menang hadiah tupperware!tq so much sis huda!

so tupperware nie ifa bagi la kat mak ifa..hee..harus la mak suka..sebab mak kan pengguna tupperware...jangan cakap mak..ayah pun suka..haha..so..mak..tupperware nie sebagai hadiah hari jadi mak yang akan datang nie eh2..boleh la..hihi..=)

nie fb sis huda yaa..sila la terjah kalu nak beli tupperware!
anda boleh dapat harga yang istimewa tau..
try la tengok2 dulu yaa..=)

jeng2..masa dapat je parcel nie ifa dah senyum2..hehe

nie mesti kotak tupperware kan sis..hihi
terer sis modified nie..=)

nie la die tupperware yang ifa dapat..=)

nie versi dah buka plastik lak..hehe..
cuba kira ada berapa biji eh?

nie versi untuk lebih jelas yaa..hehe..
ada 7 biji tupperware semuanya...=)
tq so much sis huda!

sis huda ada gak selitkan buku promo yang latest nie kan..
tq again sis..=)
mak ifa dah nak guna dah pun tupperware2 nie..hee..

psst...sori banyak lak picture..excited punya pasal..bukan selalu dapat tupperware kan..=p

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
untuk minggu 16 (26sept-1oct)
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

26 comments:

Lelord said...

tahniah ifa

syieda_joy said...

auwww...!! comey nye...

nti leh tapau mknn kt syieda cikit..ngeh2...

slmt hari lahir utk mak zatie..^_^

POSH76 said...

blogwalking

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah ifa..
mmg cantik tupperware tu..
bertuah ifa ni.. ^_^

Mama Zharfan said...

congrats ifa!

Ijah EmoTemo said...

wah best tu tupperware! ngeee

ieyza afieyna said...

jgn bgi mak ifa bace blog..
t x surprise pulak hadiah tu.. hee

salwaismail said...

tahniah. syoknya banyak menang! :D

kena tag :
http://salwaismail.blogspot.com/2011/09/simple-lucky-draw-by-cik-purple.html

tiefazatie said...

lelord: tq sis..=)

syieda: hee..kan2..haha..meh le..tq 4 da wishes dear..=)

posh76: sila2..

lily: tq sis..cantik kan sis..alhamdullilah..rezeki utk mak..hee..=)

tiefazatie said...

mz: tq sis!

ijah: gle best kan!hihi..tue yg excited tue..haha

ieyza: haha..dah siap bagi dah..=p..besday belum lg..haha

salwa: tq dear..alhamdullilah..xde byk mana pun..biasa2 je..

ok noted..tp mcm dh join..hihi

MamaYatie said...

siyes cantik! kalo akak pun suka banget..
hadiahkan kat mak?mesti mak happy kan...

LadyBird said...

tahniah.. comeynyer tupperware..

tiefazatie said...

mamayatie: kan..cantik kan..hihi..ye ke..hee..aah..mmg suka je mak..senyum je..haha..sampai ayah ingat mak beli banyak2 nie..haha...

ladybird: tq..aah..hee..=)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bertuah sungguh dia
mesti mak pow hepi dapat tupperware tue

tiefazatie said...

lady ayu: alhamdullilah..rezeki sis..aah..sunyum simpul gitu sis..hehe

Ini Kisah Tia said...

wahh , banyak tu ada 7 biji ..

tiefazatie said...

tia: hee..1 set nie kalu xsilap la..=)

ciNdhaDahniEa said...

wah, tahniah sis! weeeee comel2 tupperware tu...

~mama Nurul pon suke tupperware2 ni, siap buat koleksi bagai... ish3.. haha

Puanbee2 said...

perghh tupperware tk boleh tahan akk negoknyee jeles wehh rezeki tu

tiefazatie said...

cindha: tq dear..hihi..comel kan..hihi..sama la mak kte..haha

puanbee: hee..xmo jeles2 kak..mmg rezeki nie..alhamdullilah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Ifa.cantik tupperwarenya..mmg mak ifa happy sgt2.
HAPPY BIRTHDAY tuk mak ifa yer..semoga sihat selalu.

tiefazatie said...

kak atie: tq sis..cantik kan..aah..mak senyum2 je..hihi..
tq for da wishes sis..amin..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye . comel je tupperware tu :)

tiefazatie said...

ini belog saya: tq ye..hee..mmg comel nie..=)

ZaNa aDieyZa said...

akk suka brand tupperware ni sejak kahwin.. dulu x berapa nak ambik tau sgt.. hihihi.. comel la hadiah tupperware tu..

tiefazatie said...

zana: owh..hihi...ok la tue sis..hihi..tq sis..mmg comel kan..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...