Sunday, September 18, 2011

korang suka tak nescafe gold??| ifa suka je sebab dapat free..hihi..

salam peeps!hye2..hee..korang suka x kalu dapat barang2 free nie??mesti la suka kan2..hehe..ifa pun suka nie..haha..bukan susah sangat pun..just isi je details kte..pastu tunggu nie..hee..selalunya ifa isi kat fb ja nie..ifa rasa ramai je pun yang tahu nie..kan2..

kali nie..ada beberapa free gift yang ifa dapat dah nie..hehe..ifa cte satu2 la kan..free gift yang 1st dapat nie ialah..nescafe gold!hehe..ifa kurang minum nescafe nie..tapi kadang2 mak suka buat nescafe susu..so ifa apply je la..hee..nie pun apply kat fb nescafe gold malaysia..thanx a lot!

tapi kan..adui la..yang xbest tue..adik ifa punya sample semua hilang nie!adui la..free sample camnie pun ada orang nak curi ka?yang lucu tue..boleh2 posmen nie bantai hantar je kan surat yang dah kena buka tue ke rumah ifa..adeh..ifa rasa memang le orang2 yang berkaitan dengan surat la yang amik nie kan..bukan nak tuduh..tapi..rasanya..ya la tue..

cian adik ifa..kecewa je die dapat surat tapi dah kena buka n sample hilang nie..ifa punya je ada masih sample nie..nasib baik la kan..merasa gak la..sekarang nie..adik2 ifa pun suka je ikut ifa apply free sample nie..hehe..ye la..barang free..sape x nak kan2..lagipun bukan kena bayar pun..

nie la die surat daripada nescafe gold malaysia nie..=)

nie je la sample yang ada nie..ifa punya je la..
yang lain dah hilang kena curi..T_T

psst..yang x best tue kan..ifa post komen kat wall fb nescafe gold malaysia nie..buat aduan la sampel hilang kan..pastu boleh2 die delete kot..sebab bila ifa tengok balik xde nie..adeh..ifa komen lagi kat status die..xtau la die amik tindakan ke buat budu nie..ntah pape je..cam nesvita haritue..dorang siap lagi reply komen n suruh email balik..dorang ganti balik tau..adik ifa dapat dah balik complete set of sample nie daripada dorang..tq nesvita!

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

3 comments:

Mama Balqis BPB said...

me pun dah dapat sample nescafe ni.belum try ag...me pun ada kes dimana berjaya dapat sample dari only beauty tapi sapa ke sudah tak sampai2 ke rumah...4 sample kesemuanya :(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis punya pun baru sampai minggu lalu..rasa dia mmg sedap...tp nescafe ni x leh diminum selalu..pening klpa plak dibuatnye...

Blh plak ilang ye..adei..posmen kut yg amik..hehe...koz akak punya ari tu pun..masa akak amik kat mailbox..pek tu dh terbuka..tp nasiblah isi masih ada..setiap pek ada 4pcs kan ifa.. ke lebih.. ^_^

tiefazatie said...

mama balqis: tahniah2..hee..ifa pun xtry lg nie..aah..ifa pun xdpt dh sample2 only beauty tue..ntah sape yg amik nie..sob2..

lily: wah..tahniah2..hehe..aah..ifa xleh minum nescafe pun..pening pale..haha..owh..aah..btol ah 4pcs je sis..hihi..tue yg adik ifa punya hilang semua nie..cian die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...