Thursday, September 22, 2011

salah ke ifa dapat sample-sample free?? | usaha tangga kejayaan..=)

salam peeps!hye2..erm..ifa nak tanya sikit nie ngan kawan2 nie..boleh x?salah ke kalu kte suka apply sample2 free yang di-offer??pelik betol la..sudah orang offer kan..xsalah pun ifa mencubakan..kot2 ada masih..boleh gak merasa secara percuma kan2..sape xsuka benda2 free kan2..tipu la kalu korang cakap xsuka ek..lagipun bukan kena bayar apa pun..just fill in ur details je untuk diposkan sample itu..

ifa rasa ifa xde susahkan hidup sape2 kot..selain daripada ifa nie..ramai lagi kot kat malaysia nie yang gle sample2 free nie..cuma ifa nie..kebetulan lak..lepas raya nie..banyak lak sample2 free yang ntah berapa kurun dah ifa apply baru la nak sampai nie..pastu ifa pun mood blogging ke laut..so just update blog dengan sample2 free yang sampai nie..ifa rasa ifa dah lama bagitau kot dalam entri2 b4 this..

ntah kenapa..ada je manusia pelik dalam dunia nie kan2..tapi ok gak kot..tq la ye..sebab awak kan..ada gak ifa idea nak menulis panjang2 nie..lama lak rasa dah xmenulis nie..haha..=p..ada gak la entri bebel2 ifa nie..ifa ok je..ikut awak la xmo letak url blog awak kan..but awak sape nak gelak2 orang?awak xsuka meh barang2 free??pelik di situ..haha..sebab mana la ada orang yang xsuka barang2 free nie..konpius ifa..=p

ifa xde pun niat nak malukan awak..lagipun..bukan ada nama..url blog kan2..so ok la kan..ntah sape awak..awak je tahu kan2..haha..sekadar buat entri masa ifa xde idea nie..haha..owh ye..jangan awak perasan n bangga lak eh..hihi..but,dont worry..entri sample paling best ifa pernah dapat yang pasal perfume Burberry dari paris itu la last free sample yang ifa dapat setakat nie eh..ifa xtau la kalu2 ada lagi pasnie..sebab lupa dah ada apply pe lagi..=p

entri santai2..ifa pun xde idea nak bebel2 kan..
so wat topik la kan..haha..
nampak benor xde idea dan penyakit malas itu..=p


psst..alahai..pe la sangat sample2 free yang ifa dapat2 nie..yang paling best perfume burberry tue je kot..=p

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

24 comments:

fieda said...

ada saje manusia yg x puas ati antara satu sama lain kan...pedulikan la ifa...

Nana said...

orang gile je yg tak suke barang free kan hehee
org yg komen tu gile kot ahahhaaa

CIK PARO! said...

sabar la ifa..
dia jeles kot..

Hidayah said...

hi dear..lama sgt tak jalan2 ni...best pa barang free seb baik malas je nak apply hehe..rajin tu kira rezeki la tu

aisya said...

biasa la tu sis.. die x puas hati la tu..

Mama Zharfan said...

buat dunno jer ifa heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa..K.atie pon suka gak isi borang tuk sample free nie :).
Tp xsempat2 nk buat n3..ada lam kamera lg.Biarlh apa org nk kata Ifa..bknnya kita mintak ngan dia kan?
pastu bknnya kuar modal.

mysha said...

sabor la iEfa..tu sume hasAD dengki tu...

Ijah EmoTemo said...

alahai... jgn endahkan ifa... choii sgt org itueww.. hehehe..

ijah pun mintak sample free utk perfumes burberry tu hihihi

ciNdhaDahniEa said...

alaaa ifa.. die jeles le tu xdapat mcm ifa.. hakhakhak

tiefazatie said...

fieda: kan sis..aah..saja je wat n3 nie..bosan2..haha

nana: hahahha..ye kot kan sis..hehe..

cik paro: ye..ok je nie..ifa bosan je sis..hehe

hidayah: hye sis!sihat ka?tue la tue kan2..hee

aisya: hee..ntah la dear..xphm..haha

tiefazatie said...

mz: baek la sis..hee..saja je wat n3 nie..bosan2..haha

k.atie: salam sis..hee..kan sis..brg free..sape xnak?kan2..ok sis..tq..=)

mysha: ok je sis..hee..ifa xde idea pun..tue bantai wat n3 nie..haha

ijah: baek la lalink..ifa ok je..cume xde idea je..teu bantai wat n3 nie..haha..

wah..chaiyok2!heee

cindha: hahhaha...ye kot..hihi..lawak la kmu nie dear..hee

KSWSK said...

biasa la fa...manusia mmg cenggitu..ada je yg xpuas hati

tiefazatie said...

kswsk: ye la tue kan sis..sabo je la..

Cik Bambam said...

sis..
jom kita upload byk2 lg pasal sample freee..biar berbulu org tuh.. kita pon suka jek sample free...hehehehe..

y u hav to pay more if u can get it free??!!

duhhh~ berbelanja ngan bijak! :)

ashikin said...

beb xpyh dilayan sgt org gitu...jeles la tu ngn ko dpt brg2 tuh...

aku pn mcm berminat je nk wat pe yg ko wat ni...ko apply dr mn beb??

de tak sample SK-II...i'm dying to try that product...

SyUhAdA said...

sbr jelah ifa..

yg pnting kte x gnggu org len..

tiefazatie said...

cik bambam: ya sis..hahhaa..adui la..lawak la sis nie..hehe..but..ifa baru je dpt lagi 1 sample free nie hari nie..haha..

yaa..btol2..kalu dh org nak bagi free..amik je la kan2..baru la bijak..hee

ash: mmg..saja je ak xde idea la..tue bantai wat n3 nie..sambil2 mintak pendapat korang..hehe..

dr FB tercinta jak la..rerajin la search beb..hihi..SK-II xpernah jumpa lagi la nak bg free sample nie..hihi..

syu: iya..ok je..aah..btol2..janji xsusahkan org kan2..

Nisa Greennnpanda said...

xsalah pun.. lgpun kite yg request nk sample kn.. name pun free, sape yg xnk tue tipu dri sndri la..

tiefazatie said...

nisa: kan sis..ok pe kan dapat sample2 free nie..hee

Puanbee2 said...

ifa pernah dengar tak ? ada org yang suka join contest dan dapatkan ofer free sampai mampu sara hidup dia .. malahan boleh hidup mewah ..semua tu bukan nya ikut luck je ..mesti ada usaha kan .. bior org kate apa

tiefazatie said...

puanbee: pernah2..ada kuar paper kan sis..hee..kaya gle makcik tue kan..macam2 die ada nie..aah..btol la..usaha tangga kejayaan kan..iya..ifa buat budu je la kan..hee..tq sis.=)

icee-yah said...

apela org tu..bukn sushkan dia pun.ade jugak org macmtu..ishish

tiefazatie said...

icee: kan2..ntah la..maybe die kaya sgt kot..so xmain la sample2 free nie..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...