Monday, September 19, 2011

kotex pantiliners free sample dah sampai! | korang ada apply x?

salam peeps!hye2..hee..xsangka gak pas raya nie..banyak lak free gift yang sampai nie..hehe..kali nie..kotex pantiliners nie..ifa apply pun nampak iklan die kat fb kot..hehe..so try je la..hehe..die bagi sample pantiliners yang baru kan..so harus la cuba..ifa pun memang guna jenama kotex nie..=p

mula2 blur nie..surat apa la nie..haha

bila dah buka..owh..kotex rupanya..hehe..
tq so much kotex malaysia!
hee..dapat la juga 4 keping sample pantiliners baru nie..=)

psst..tapi ifa terkejut tau..esoknya ifa dpt lagi 1 sample nie..haha..pelik2..adaka ifa isi 2 kali?cam sekali je boleh kot..konpius..xpe la..rezeki la tue kan2..hee..=)

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

7 comments:

Mama Balqis BPB said...

me dah lama apply tapi tak dapat2 lagi...

Mama Zharfan said...

yg penting FOC kan heheh besh :)

0nenanina Vanilla said...

dear.. tak payah gune kotexla..na da tgk isi kandungan pad tu :-(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis pun byk gak terima free sample yg sis apply lepas raya ni..tp yg ni sis xde Apply..

Myra Jay said...

Betul tu Iefa, rezeki tu, xkisahlah samada diorang tersilap tersend 2X ke tak yg penting ianya free kan :)

Nana said...

alamak tak tau plak pasal ni ritu reg utk librese hehe

tiefazatie said...

mama balqis: owh..xpe2..tunggu je..hihi

mz: btol2..hehe

onenanina: sebab?

lily: wah..tahniah2..hehe..nie ifa jumpa kat fb nie..iklan tepi2 tue..

myra: kan2 sis..syukur la kan..=)

nana: try sis google website die sis..blh lagi kot..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...