Thursday, September 29, 2011

perfumes best dari london..=) | DIOR,SALVATONE FERRAGAMO,BVLGARI!

salam peeps!hye2..adui la..malas btol ifa nak update nie..haha..tapi kena gak kurang2 satu entri sehari kan..hihi..so kali nie nak cte pasal..perfumes yang ayah beli di london..pelik kan..padahal b4 tue ayah dari paris juga nie..tapi ayah cakap tak jumpa pun perfumes nie..last2 jumpa 1 kat airport london..lagi 2 beli kat atas flight la..haha..better than nothing kan2..hee..tapi my dad beli yang miniatures collection je..so boleh guna banyak jenis bau nie..hehe..n share guna la nie kami2..hehe..

nie miniatures DIOR collection perfumes..=)
yang nie ayah beli kat airport london nie..
harga die 32.50 pound yaa..so darab la rm5.00++ eh..
bau yang ifa paling suka J'ADORE la..lembut ja nie..hihi
nie ayah suruh share la..ifa..aziema..ajie..mak pun kot..haha
sebab mak suka yg poison itu dari dulu yaa..

botol2 die sebiji camnie..cuma versi kecik la..
5ml je pun..hee..tapi merasa la gak pakai perfume mahal nie..hihi..

nie lak perfumes untuk mak ifa..SALVATONE FERRAGAMO..
tapi ada untuk women n men tau..hehe..share la tue ngan ayah kan2..
romantis2 lagi u...hihi..bau die nice juga tau..
harganya harus la mahal lagi dari DIOR yaa..tapi tak ingat la berapa..
yang nie ayah beli kat atas flight ye..hihi..

botolnya sebijik la rupa gini..hehe..
sama je pun..5ml gak..
mahal sebab ada 4 botol je kan..
pastu harga pun lebih dari DIOR sikit kalu xsilap la..

wah!ini la die perfumes bos ye..my dad la..haha..BVLGARI..
mahal ow nie..mo terkujat tengok brand nie kot..haha..
best gak bau die..ada kuat..ada slow..nice la..hehe..
nie pun ayah beli kat atas flight je..=)

nie la kot rupa bentuk botol die juga..ifa tak usha sangat kot..
ayah punya kan..bau lelaki la..haha..but ada yang nice juga nie..

kesimpulannya..mau pengsan tengok harga2 perfumes ini..haha..sebab tue ayah beli yang miniatures collection je..so boleh la try semua bau yang best2..pastu sharing2 juga maa..pergh..gle btol..macam DIOR tue..total 25ml=rm160..aiyak..pengsan..haha..owh..tapi ada campur jenis gak nie..ada EDP..ada gak EDT nie..hee..papepun..tq so much ayah!sebab sudi gak beli perfumes mahal ini..miahaha..love u ayah!

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
untuk minggu 16 (26sept-1oct)
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

26 comments:

shida'R said...

wahhh..bestla ade koleksi perfume pas ni kan hehee..

aisya said...

jeles2.. dah la mmg gila perfume ni sis.. haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat mesia perfumes branded gini mmg mahal but kat jpn kira mampu beli ai pakai bvlgari 50ml jer...kalo tukar ke RM mmg rasa mahal giler but yen MAMPU

CuppyCakeMommy said...

cekidout our latest promotion of smart educational toys..

add us in FB at intelligent.toys@yahoo.com

mama tisya said...

bestnye dpt perfume mhl..tkpe kecik2 pn leh dpt mcm2 perfumes kn

Ijah EmoTemo said...

heeee mmg pitam jgk la tgk harga2 klu dh diconvertkan dkt malaysia ni hihi.

best nya perfumes.. ngeee!

tiefazatie said...

shida: mmg best gle!hihi

aisya: hehe..jgn jeles..beli2...haha

lady ayu: kan sis..mahal kot..wah..best ah..kat jepun mampu beli eh..untung ah sis..hee

cuppy: okie..noted..=D

mamatisya: mmg best sis..btol3..blh dpt byk bau nie..hehe

ijah: mmg lalink..pengsan terus okie..perfumes mmg best!lagi2 yg mahal..haha

Mama Zharfan said...

sgt besh and sgt cute sbb miniature tu :)

tiefazatie said...

mz: kan sis..hehe

ieyza afieyna said...

wah perfume dari london tu...
jauh nye.. mesti wangi kn... :)

tiefazatie said...

ieyza: hee..mmg wangi gle!best2..hehe

ciNdhaDahniEa said...

wah, nak jugak! wuwuwuwuu

~ hehe

tiefazatie said...

cindha: sila la beli..haha..=p

CTK said...

bes r dapat pkai perfumes mahal...ank org kye rupenyerrr..betuah2..hehehe

tiefazatie said...

CTK: mmg best ow..err..mana ada anak org kaya la..adeh..bese2 je pun..ada duit lebih..beli la..utk kepuasan diri gitu..share bha nie adik beradik..haha

Fara E's said...

untungnye !

tiefazatie said...

fara: alhamdullilah..=D

Lelord said...

wah bestnya...akak pun penah terpikir gak nk beli yg dlm flight je huhuhu

Puanbee2 said...

perghh ayah pun suka minyak wangi yer..

tiefazatie said...

lelord: mmg best sis..hehe..beli je..murah sikit tue..sbb tue boleh beli 1 je untuk setiap jenis tau sis..

puanbee: aah le sis..haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestnye..perfume jauh tu..mesti wangi giler tu..^_^

tiefazatie said...

lily: hee..mmg best sis..aah..wangi gle!best!hihi..suka jdore je..haha

Myra Jay said...

Okla at least merasa gak pakai perfume mahal kan Iefa :)

tiefazatie said...

myra: hee..aah sis..=)

caliph shuriken said...

klau branded ori mmg mahal.. sy tau laa sbb sy pun ada jual ^^

tiefazatie said...

caliph: haha..mg le..kata beli jenama..kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...