Friday, September 30, 2011

roti pizza + hashbrown = delicious food for me..=)

salam peeps!hye2..
makanan di waktu bosan je nie..
bila tak tahu nak makan apa..so bantai je la masak apa yang suka kan?
so nie la hasilnya..hehe..bila2 pun boleh makan kot..
sahur haritue ada gak ifa buat nie..
gle btol pagi2 buta makan nie kan..hehe..

sedap gle weh..makan panas2 gitu..=)


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
untuk minggu 16 (26sept-1oct)
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

11 comments:

Myra Jay said...

Nampak pun dah tau sedap..hehee :)
Blom makan lagi.. Iefa nanti buat kat akak 1 ye :)

sujiee kimo said...

wahhh ....cra2x nya kak ...hee

CTK said...

aduyai,..makanannnnn @_@...tgh lapOr neh..huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mkn simple mcm ni pun ok juga..lebih mengenyangkan..^_^

Mama Zharfan said...

yum yum menggiurkan tu hehhehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x baek taw tanyang pic makanan kat org tgh lapaq ni ngeeee....oishii sou

alinac lover said...

ifa suka je mkn gini2 kan hehhee

tiefazatie said...

myra: mmg sedap sis..hehe..ok je sis..blh je..hihi

sujiee: hee..ada gak ajar..cari di resipi eh..=D

CTK: hee..sabo2..hihi

lily: aah..btol2..hee

tiefazatie said...

mz: hee..kan sis..hihi

ladyayu: alo2...sis gi masak eh..hihi

yong: aah..hehe

shida'R said...

terus lapar ifa..huhuhu..g mkn jap lah,

tiefazatie said...

shida: hee..sedap kan dear..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...