Sunday, September 18, 2011

Hugo Boss perfume from the Netherlands! | korang ada dapat gak ke?hehe..

salam peeps!hye2..hee...best kan..ifa dapat poskad perfume Hugo Boss dari Netherlands nie die pos weh!haha..blur2 je masa dapat nie..ifa lupa ada apply free sample nie kat mana ntah..hihi..kat website die kali kan..hehe..

ifa apply nie men perfume nie..haha..sebab women perfume dah habis kot die punya sample masa tue..hentam je la..suka2..mana tahu best boleh le en.bebeh ke..ayah ke..adik2 ke..beli kan2..hehe..tapi die just anta guna poskad je nie..cam untuk sample bau je la..hihi..

nie la die poskad hugo boss perfume dari Netherlands itu..=)

simple je nie..hee...tue yang picture botol perfume tue..
kena peel off die..baru la ada bau nie..
tapi..ifa xsuka kot..kuat sangat bau lelaki..haha..
sengal je kan..xpe..merasa gak bau perfume mahal..
pos dari Netherlands lagi weh..hihihi..

psst..tapi best lagi dapat perfume baru Burberry nie!BODY!sebab dapat sample 2ml nie..botol kecik..main spray2 gak tau..nice gle!pos dari paris,france tau..hehe..nanti ifa update eh..bau die pun not bad la..hehe..dah pakai dah masa kuar beli kek SR nie..tahan gle bau die!even pas mandi pun ada lagi bau die..=)

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

7 comments:

Mama Zharfan said...

yg penting FOC heheh :) jauh tu :)

J.M.R said...

ak pon suka bau hugo nih..dah 6tahun pakai..

ciNdhaDahniEa said...

sedap x bau die? huhu

Hanih Borhan said...

x suka ye...bau lelaki kuat sangat ye...mehlah bg kat sy :p

Myra Jay said...

Akak pun dapat gak< tapi sample dia dah tercabut, maybe orang pos pun nak bau gak kot :)

Nana said...

wah beznye dpt adiah

tiefazatie said...

mz: btol2..hehe

jmr: wah..ye ke..lama tue dah pakai nie..hehe

cindha: xberapa suka..kuat sgt bau lelaki..haha..

hanih: aah..xsuka..amik le..haha

myra: tahniah2..hehe..owh..ye ke..xpe la..bagi la can kan sis..haha

nana: hihi..free sample je sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...