Thursday, September 29, 2011

sepasang ikan yang comel dan juga seekor itik kecil dah sampai..=)

salam peeps!hye2...hee..kelmarin ada 1 hadiah sampai kat ifa nie..lama dah result giveaway nie keluar..bulan februari lepas kalu tak silap..hee..tapi disebabkan owner khaihandmade sangat2 la bz..so baru skrg sis xiao khai berkesempatan poskan hadiah ifa nie..tq so much sis!sangat la comel frame ikan ini..keychain itik itu pun cute gle!

ifa xdengar bunyi motosikal pakcik posmen..
nasib baik die call tanya ada kat umah ke tidak..ngeee..

taa-daa...hadiah yang sangat comel ok..
lihat la ikan2 ku yang comel dan besar itu..hehe..
frame bha tue ikan 2 ekor nie..boleh gantung2 gitu...
itik kecik itu lak keychain yaa..=)

zoom sikit frame ikan yang pertama..=)

zoom frame ikan yang kedua plak..=)

last sekali ialah keychain itik yang comel..=)
itik kan nie..bukan ayam kan?suka2 je ifa nie tau..hihi..
thanx again sis xiao khai..nice handmade..

berminat?cepat la terjah fb or blog khaihandmade..

jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
untuk minggu 16 (26sept-1oct)
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

9 comments:

Mama Zharfan said...

cutenya heheheh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alololo cute nyer frame ikan uols ni ngeee....

LadyBird said...

comelnye ikan tu..
lady nak jugak..

Lin Azlina said...

comelnya ikan tu ifa....
ifa...sis nk g vote blog ifa ni..mujur ifa bgatu cara dah...

ieyza afieyna said...

wah comel nye..
geram tengak..

dapat hadiah lagi..huhu..
mesti posmen dah kenal dah umah akk kn.. hari2 posmen dtg..hekhek

shida'R said...

cute ifa!

tiefazatie said...

mz: kan2 sis..hihi

lady ayu: hihi..mmg cute kan sis..hehe

ladybird: ikan itu mmg comel..hehe..amik le tue..

lin: kan2 sis..hehe..tq so much sis sudi undi..=)

ieyza: kan..comel kan..hihi..haha..xde la posmen kenal..bukan hari2 pun dtg..haha

shida: ifa mmg cute..kekeke

CTK said...

besnyer jadik pemenang..hehehe

tiefazatie said...

CTK: alhamdullilah..rezeki..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...