Saturday, September 24, 2011

fridgemagnet from brunei darussalam..=) | tq so much lily sayang..=)

salam peeps!hye2..hee..ini ialah entri khas untuk kawan baik yang ifa sayang ok..sekarang nie die kerja di brunei bha..so..kawan2 harus la paham kenapa ifa bahasakan diri aku plak nie..jangan pelik lak..haha..macam buat surat untuk kawan baik ifa bha nie..cuma ifa bantai tulis di blog cumil ini..haha..lagipun..kalu ifa duk bantai cakap ngan c lily nie bahasakan diri ifa2..konpem die gelak guling2 nie tau..haha..betol x li?

lily..aku sayang ko!hehe..thanx lily sebab sudi bagi aku 2 ketul fridgemagnet yang cute ini..n thanx gak pada bf ko yang sudi menghantar FM ini..biar pun dia main tapuk2 bha nie hantar ke rumahku...adeh..memang la die malu kali kan mo jumpa aku nie tanpa ko di sisi..hehe..tapi..aku pun malu juga bha kalu jumpa die ko teda nie..haha..adui la..sengal jak kan..haha..papepun..tq2...suka gle FM nie!haha..nak pergi sana ntah bila kot..hihi..dapat FM pun ok bha..tq li..sayang ko!bila la dapat jumpa ko nie kan..lama tue tak jumpa ko li..

nie la die 2 ketul FM khas daripada c lily..=)
comel je kan2..hehe..besar lagi bha..
li..di brunei pun ada monyet belanda nie eh?
ingat di sabah ja ada bha..hihi
thanx li..=)

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

9 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

wah untunglah iefa huhuhu,,,, :)

tiefazatie said...

yen: aah..untung ada kawan baik camnie kan..hee..=D

lily aklili said...

welcome fa..

ada masa kita jumpa ah... next year ke..
hiks

:)

tiefazatie said...

lily: ok li..hehe..=)

shida'R said...

ifa ..shida pon dpt gak hehee..

Joel Leslie said...

nakkkkkkkk jugakkkkkkkk :3

tiefazatie said...

shida: wah..sape bagi?hihi

joel: haha..sila usaha yaa..hee

mama tisya said...

tkde lg koleksi fm dr brunei..cun2

tiefazatie said...

mamatisya: hee..cantik kan sis..comel monyet itu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...