Wednesday, September 28, 2011

syukur la..harapanku menjadi kenyataan..=) | tq maxis home broadband!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

salam peeps!hye2..hee...happy mood!syukur alhamdullilah..harapanku menjadi kenyataan hari nie..=)..semalam ada nampak 1 iklan maxis nie..macam sentiasa ada je nie..dalam hati memang sangat berharap ia la buffered earning yang baru..ye la..sebab bukan senang nak dapat buffered earning nie..kalu boleh..tak mo takde langsung macam haritue sengsara 3 bulan takde buffered earning langsung tau..sob2..alhamdullilah..pagi tadi tergerak hati nak tengok..yeay!bertambah lagi seketul buffered earning ifa..tq so much maxis home broadband!tq nuffnang!BE Adidas masih berjalan..tapi sikit je la earning die..biar pun dah seminggu ada..hee..takpe2..janji ada juga hasilnya kan..=)

so..ini la die BE yang ke-33 aka yang ke-13 untuk tahun 2011..haha..sikit je kan blog ifa dapat BE tahun nie..kesian..orang lain dah berpuluh2 kot..kan ifa dah bagitau..tahun nie susah betol nak lekat BE kat blog nie..ok la..BE baru ifa ialah Maxis home Broadband!neway..tq so much nuffnang dan juga Maxis!1st earning ifa daripada BE nie ialah rm1.00..ok la tue..ada gak daripada takde langsung..lagi la haru biru nie..haha..sangat2 bersyukur dah nie..alhamdullilah...=)

uv trafik blog ifa??biasa2 je pun..nie pun naik mencanak sikit sebab mood ifa join giveaway dah datang kan..so tue yang 2 hari lepas mengila on9..haha..berharap ada la sangkut 2 3 rezeki nanti..insyaallah..tapi nie dah takde join2 dah..hee..papepun..tq so much pada kawan2 yang sudi datang jenguk2 lagi eh..=)..moga2 earning BE ifa akan terus bertambah lagi..sebab susah tau nak dapat BE nie..so earning harus la masyuk ok?haha..angan2 je lebih..T_T

kepada en.nuffnang dan juga pengiklan2 yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye...cian tiefazatie nie..punya la susah nak dapat BE tahun nie..sob2..papepun..insyaallah..ifa nak cashout buat kali pertama di tahun 2011 hujung bulan nie..haha..kesian kan..sebab baru boleh cashout kan..camne gak..huhu..nak cashout masa hujung bulan julai tak jadi sebab takut awal bulan september lama takde kat rumah..raya kan..so hold la dulu..now akan di-cashout juga..biar pun sikit..=)


jum join toluna ini dan dapat hadiah yang menarik!

boleh tolong undi ifa x kat sini kawan2?
untuk minggu 16 (26sept-1oct)
just tinggal komen nie je..

"blog pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/
1 banner pilihan saya minggu ini:
9)http://tiefazatie.blogspot.com/"

tq so much kawan2!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 13th buffered earning for 2011..ngeh2~

10 comments:

Lelaki Ini said...

tahniah!

CIK JATT said...

congrats tiefa! sikit pun takpe, janji ada kan
akak tak pernah pun merasa ada BE

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Alhamdllh,rezeki Ifa mencurah2...

tiefazatie said...

lelaki ini: tq wak!

cik jatt: tq sis..btol3..janji ada nie..hee..ye ke..xpe..try akak update selalu soalan last dlm blogger bio tue..

kak atie: salam sis..iya sis..syukur alhamdullilah..ada juga rezeki ifa nie..=)

shida'R said...

wahh tahniah ifa..3bln xdpt BE mmg geram hahaa...

tiefazatie said...

shida: tq dear..naa..tau xpe..sengsara jiwa raga tau..hahaha

Mama Zharfan said...

congrats ifa! moga2 masyuk BE tu..amiin

tiefazatie said...

mz: tq sis!moga2 la..amin2..

ciNdhaDahniEa said...

tahniah! =)

tiefazatie said...

cindha: tq dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...