Saturday, September 3, 2011

yeay!usaha yang berbaloi-baloi..fridgemagnet korea dan bandung menjadi milik ifa..=)

salam peeps!hye2..hee..selamat hari raya..maaf zahir batin..lama btol ifa xdapat on9 nie...hehe..nie pun ada kat umah kazen ifa c ain..tue dapat tumpang on9 jap..cek2 apa yang patut nie..kawan2 sihat x?moga sihat2 je ye..

papepun..ifa nak say sorry ye..xsempat la nak blogwalking n reply komen2 kawan2 lagi..just sempat nak usha apa yang penting je nie..hee..alhamdullilah...rupa2nya b4 raya haritue..mrs.farhan dah announce sape yang bertuah nie...=)..

syukur alhamdullilah..ada rezeki ifa dengan mrs.farhan nie..tq so much dear!im so happy!sebab dapat hadiah saguhati dan juga hadiah untuk peserta tag paling ramai..hee..sangat suka!hihi..sebab termakbul juga impian nak dapat fridgemagnet korea tue..yeay2..hee..pastu hadiah untuk saguhati plak ialah fridgemagnet bandung yang comel!wow!sangat best nie!bertambah la koleksi FM ifa nie..syukur...best2..tq dear!ifa nak email my details..hope dah dapat ye..sori lambat..=)

syukur alhamdullilah..ada rezeki ifa dengan mrs.farhan nie..=)
tahniah pada pemenang yang lain juga!ramai tue!
cepat la cek b4 terlambat..hee..thanx again mrs.farhan..=)

psst...jum tengok hadiah comel yang ifa bakal dapat nie..=)
tq gak pada fiqra..dzafira..miss eunice..sebab inform ifa pasal nie ye..hee..happy..

jum join mysurvey ini dan dapat hadiah yang menarik!

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

p/s: my 23th winning in august..ngeh2~

6 comments:

Lea IsNaw! said...

rezeki raya tuh

selamat hari raya ifa :)

tiefazatie said...

lea: hee..aah..syukur..alhamdullilah..

slmt hari raya gak dear..=)

Mrs. Farhan said...

Wahhh, thanxs for the entry dear. Hehhehe. Nanti bila saya wat GA, ifa join lg tau. =D

Terharu sbb ifa buat entry ni. =P

Tapi ifa mmg sgt2 bertuah tau. Hehehhe.

tiefazatie said...

mrs.farhan: most welcome dear..hee..insyaallah..=)

hee..tanda terima kasih ifa..nie je yg mampu dear..hee..alhamdullilah..syukur..
tq so much dear!

Myra Jay said...

Tahniah Iefa :-)

tiefazatie said...

myra: tq sis...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...