Sunday, May 1, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama


hye peeps!
ifa nak join 1st giveaway by miss nadya!

erm..apa ek ifa nak cerita pasal birthday ifa..selalunya dulu masa study memang sambut besday dengan kawan2 baik je..camne juga..jauh tue rumah!hihi..ifa study kat labuan dulu...so sambut dengan kawan2 baik ifa je la..kuar makan..dorang la spend..hihi..best nie jadi besday gurl..siap dapat kek n hadiah tue..hihi...bila dah kat rumah nie..just sambut dengan family la..makan luar la..hihi..kek..harus la ada juga!miahaha..tapi sedih juga..tak dapat sambut dengan en.bebeh..jauh kan..so en.bebeh buat suprise dengan die pos hadiah la!hihi..kalu nak tahu..meh baca nie..ifa ada buat n3 pasal en.bebeh buat suprise kat ifa nie..=)

ifa nak tag
nadia
mizayusof
sis lynn

4 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

miss nadya said...

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa nak cakap..tq sudi join..dapat kenal kawan baru..:)

miss nadya said...

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

tiefazatie said...

nad: waalaikummussalam...xpe..ok je..ok..noted..tq!..sama2..slm kenal gak..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...