Monday, May 2, 2011

giveaway by captivated illusion!


hye peeps!

cadangan ifa:

1. why not try buat fridge magnet from felt..macam2 bentuk boleh buat tau..=)

2. frame from kain cotton..based die maybe boleh je guna kotak or something yang keras lagi..but then balut la dengan kain cotton yang comel2..

3. keychain from felt..buat la bentuk kartun ke..something yang sweet ke..cam bentuk love..bunga..tak pun nak best..buat keychain nama...hihi

4. try buat brooch guna felt..kalu guna felt tue..buat la 3D..i mean sumbat la fiber dalam die..baru comel je..kembong2 nie..hihi..so boleh je buat bentuk kartun2 ke..tak pun guna kain cotton..pastu buat bentuk bunga...hee..=)

5. kalu buat hp casing tue..if felt..tampal la bentuk2 yang comel nie..tak pun kombinasi warna yang menarik la..tak pun nak best guna kain cotton yang comel2..pasti menarik!jangan lupa buat juga tali pendek untuk sangkut kat tangan..hihi..mesra alam sikit..

6. untuk bracelet tue..why not guna kristal yang warna menarik lagi..macam pink..purple..merah..kalu nak gabungkan kristal n pearl pun ok tau..=)

7. kalu yang earring n ring tue..try la guna kain cotton buat bentuk bunga ke..love ke..hihi...guna la based yang kuat pastu u balut je guna kain cotton..nice wat..

8. owh ya...yang untuk felt tue kan..boleh u jahit guna benang yang kasar n warna terang lagi...bagi naik seri..i think nice juga tau...=)

ok la..nie je kot..hihi..takde idea dah nie..hihi..hope boleh la bantu kamu yaa...=)

3 comments:

tiefazatie said...

moga ada tuah ifa..=)

kamisukafashion said...

hi dear, thx for joining ya!
thx for the suggestions below ya, banyak gila, terima kasih2x. insyaallah will improve.


do check out for updates at the blog :)

tiefazatie said...

kamisukafashion: hye2..welcome darl..hihi..sekadar membantu mana yg boleh dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...