Sunday, June 3, 2012

paradigm mall: bodyshop free trial pot..=)

salam peeps!hye2..ingat tak haritue kan ifa ada dapat voucher free trial pot of any product of my choice!so,nie ifa n diyana pergi claim la..kat bodyshop paradigm mall..=)..best juga nie dapat trial pot nie..hee..kte boleh pilih apa2 je yang kte nak kecuali perfumes..

so,ifa pilih la scrub untuk tapak kaki..hee..tue memang ifa suka nie..lama dah tak beli..hehe..diyana lak beli scrub badan..nice la!hee..yang best tue kan..siap dapat lagi voucher 20% diskaun untuk item yang kte pilih nie tau!untung kan2..hee..nanti nak kena pergi beli la..hee..ada diskaun dah tue..=)


claim free trial pot pun dapat paper bag tau..=)


nie la die item2 yang kteorang pilih!see..ada tue kan voucher 20% diskaun juga..


saja je nak zoom nie..hehe..yang warna putih tue la scrub untuk tapak kaki..yang warna purple tue srcub badan..=)..tq so much bodyshop!

4 comments:

ieda said...

hurmm bagus nie
maanfaat kan apa yg diberikan kan ;)
akk x pernah pun beli scrub2 nie .. entah .. x pandai guna satu layie .. sental ngan sabu jer ekeke ;)

Cik Semut... said...

byk dapat hadiah kan..huhu..*jeles!

icee-yah said...

Waa...best tu...:-)

tiefazatie said...

ieda: hehe..harus la sis..dpt free kan..kena la try..hehe..

cik semut: alhamdullilah..syukur..=)

icee: mmg sgt best icee!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...