Monday, June 18, 2012

secret recipe, sunway piramid: nice japanese soba + awesome ice blended chocolate..=)

salam peeps!hye2..kelmarin kteorang pergi temankan nina lak gunting rambut di kedai yang sama kat sunway piramid!haha..adui la..rambut nina lurus..cantik je potong bob..kalu ifa..kembang semangkuk!haha..=)

lepas nina siap potong rambut..terus cari tempat nak makan..nina decide secret recipe..sebab die dah lama x makan situ..ifa xtau nak makan apa..sebab breakfast nasi lemak kan..xnak la makan berat lagi..huu..

so,ifa pun decide makan dan minum benda yang ifa tak pernah try lagi..japanese soba,rm13.50 n ice blended chocolate,rm8.50..hihi..tapi bagi sape2 yang suka makan sayur sangat2 kan..bagus la makan japanese soba nie..banyak gle sayur!haha..pastu ice blended chocolate die memang best ah..tapi..xleh ah selalu nie..kalori2..haha..saja je try..nt xyah try lagi kan2..sebab pernah gak rasa..=)


ehem2..nie sampai dulu..hehe..


pastu ice blended chocolate pun sampai!
sedap2..hee..cepat2 minum sebab takut tak habis..=p


nie la die japanese soba itu..=)
see2..banyak gle sayur weh!haha..chicken slices ada bape je..kecik je kot..haha..bawah tue ada lagi salad penuh gle!haha..diyana cakap nak makan campur je cili tue semua..jadi ifa campur je la..hehe..best gak nie..sedap2..sangat sihat kan makanan nie..tapi air ifa xsihat la..patut kena minum ice lemon tea..hehe..xpe2..sekali sekala...=p

14 comments:

Wanieys said...

wah sedapnyer ifa hihi

sarah mohamad said...

Bestnyaaaa hari tu makan apa tah spagetti berlemak sangatt heee :)

Falsya said...

dh lama x makan kt secret recipe nie..sedapnye lahai ais blended chocolate..minum time panas2 sgt2 lah heaven..;D

Asyiqin Haulisah said...

japanese soba tu mcm mee ke rasa dia?

*∽ IZAN ∽* said...

ada lagi ek japanese soba nih... pernah order kat SR cyberjaya tak de katanya uhuk!

Myra Jay said...

Nanti plan nak try makan ni, sebab offismate ada makan ni dia cakap sedap ;)

Naqies said...

wah asik tunjuk makan jah, badan huhu sedap2 lak tu....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye ice blended chocolate tu.. ni yg teringin ni..lagi2 time cuaca panas mcm ni.. :)

tiefazatie said...

wanieys: mmg sedap sis..hehe

sarah: sgt best kan..hehe..aah..spageti die pun best nie..hee

falsya: hee..sila la terjah sis..hehe

asyiqin: aah..lebih kurang je..hehe

tiefazatie said...

izan: ada je nie sis..hee..try la nt mana tau ada rezeki ada..hee

myra: sila2 la try sis..best gak..byk gle sayur!hee

naqies: aah..xde idea lain..haha..tue le pslnya..montel dah nie...huhu

syiela said...

nampak sangat sedap ice blended tu.. huhuhu.. terus lapar

caliph shuriken said...

last week, bru jaa sy minum blended oreo coklat, hikk...

tiefazatie said...

syiela: mmg sedap pun..hee..sabo2

caliph: wahh..sedap gak tue kan!

tiefazatie said...

lily: mmg sgt sedap sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...