Friday, June 22, 2012

voucher kfc/pizzahut/ayamas rm10.00 from kak nad..tq sis..=)

salam peeps!hye2..lupa ifa nak update haritue..sori  ye kak nad..bz sangat ifa nie..on9 pun malam kat umah je..huu..nie ifa nak cte nie..haritue kak nad ada buat GA teka mana destinasi kak nad nak bercuti..ifa pun teka je la mana ifa rasa kak nad pergi nie..hee..salah sebenarnya tekaan ifa tue..=p

tapi kak nad dengan baik hatinya bagi juga hadiah pada kawan2 yang sudi jawab nie..biar pun betol atau salah pun..ada gak hadiah nie..hee..syukur alhamdullilah..ifa la yang bertuah tue..=)..tq so much kak nad!hee..lama dah ifa xjoin ga kat blog tau..sebab xde masa..=(


tak sangka pun boleh bertuah nie..ifa jawab suka2 je..kebetulan masuk baca entry2 kat blog kak nad masa tue..hee..tq kak nad..sebab sudi pm message kat fb ifa lagi bagitau ifa bertuah nie..=)


sebenarnya hadiah daripada kak nad tue dah sampai nie!hee..ifa blur2 je  nie mula2 masa dapat surat nie..hee..btw..comel gle tulisan kak nad!suka2..hee


nie la die hadiah yang kak nad bagi ifa..tq so much kak nad!dapat la ifa pergi makan free nanti..hee..kalu lebih tambah je duit sikit kan2..best hadiah nie kak nad..ifa suka je nie..thanx again sis!..=)

4 comments:

LiYa HaNiF :: said...

tahniah ifa...

to nad -- asal aku tak terperasan ko ada wat GA nie. kalau idak aku pun dah join dah hehe...

Nad @ MamaZN said...

welkam ifa :)
tq jugak sbb sudi join ga n sudi wat entry :)

Wanieys said...

rezeki ifa la tu :)

tiefazatie said...

liya hanif: tq sis...hee..xpe..next time sis join eh

nad: hee..ok je sis..most welcome..=)

wanieys: ye kot..alhamdullilah..tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...