Friday, June 8, 2012

panggung era: got the gerimis mengundang movie tickets..=)

Salam peeps!hye2..hee..lama dah ifa tak buat n3 kan2..maklum la..ifa duduk jap kat shah alam dengan my parent n adik2..dorang datang sini sebab cuti sekolah kan..so,harus la menghabiskan masa bersama2..=)

syukur alhamdullilah..balik je ke umah diyana..tak sangka plak ada suprise..=)..wan bagitau ada surat daripada Era.FM..wee..ifa pun sebenarnya tak tahu apa yang ifa dapat..haha..bila buka je sampul surat tue..jeng2..ada 2 tiket movie Gerimis Mengundang..tq so much Era.FM!

tapi..itu la..kena pergi tengok hari nie juga..huhu..so,sekali lagi..takde rezeki ifa nak ergi tengok..sebab malam nie kena pergi umah ayah jang diyana..ada kenduri..sob2..maka nya..nina yang pergi nanti..ye la..ifa siang keje nie kot..nina cuti sem kan..takpe la ifa..insyaallah,ada rezeki lain kan2..=)


nie la die tiket gerimis mengundang tue..nanti kena claim kat TGV mana2 yang kte nak pergi tengok..janji ada tayangan la..=)


saja je nak zoom2..mana tahu next time ada rezeki yang memang btol2 untuk ifa kan2..amin..mudah2an..=)..thanx again Era.FM..next time please choose me again..hihi..

4 comments:

Amieylee said...

wahh tahniahhh ifa - murah rezeki aminnn

NUNU EERA said...

tiket ifa dpt ni blh trus gna ye? sbb msa kite dpt tiket hot fm bgi kne tggu seminggu bru leh gna.. frust la..

Siti K------- said...

bertuahnyer...mcm mne kamu dpt tiket tu..hehe

tiefazatie said...

amieylee: tq sis..alhamdullilah..syukur..amin..

nunu: aah..hee..owh..dorng mmg tue..last day kat panggung nie kan2..

siti k: alhamdullilah..join kontest la dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...