Saturday, June 9, 2012

yee mee sizzling masakan my mum yang sangat best..=)

Salam peeps!hye2..erm..last week kan ada my parent n adik2 datang shah alam..cuti sekolah kan..saja je my parent nak bawa adik2 jalan2..hee..=)

so,the last day b4 dorang balik KT..my mum masak yee mee sizzling!yeay!sangat best ok..serius..my mum punya masakan juga yang sedap nie..kalu nak dibandingkan dengan yee mee sizzling yang ifa pernah beli kat sini kan..my mum punya juga yang sangat sedap nie!hehe..


see..sangat2 sedap kan2..hee..my mum dah siap masak  kuah sizzling nie..so,bila nak makan just kena panaskan macam yang beli kat kedai tue ah..panaskan dalam kuali kecik yang lain..masukkan kuah..pastu masukkan yee mee sikit..then sayur..tunggu ah sampai masak..boleh dah makan!hee..simple dan sangat sedap..tq so much mak..=)

3 comments:

ADEEYA said...

Yummy~ me dah lama tak makan yee mee sizzling.. selalu kat luar tk sedap..

Nana said...

dh mcm kat kedai punye dah terlior plak hehe

tiefazatie said...

adeeya: hee..tau xpe..ifa pun lepas try bape kali ntah..mmg xsedap nie..nasib baik la mak masak nie haritue..sgt best!hehe

nana: hehe..tau xpe..lg sedap dr kedai sis!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...