Saturday, June 2, 2012

paradigm mall: biskut hello panda yang comel!

salam peeps!hye2..semalam masa lunch kteorang pergi la paradigm mall depan giant kelana jaya tue..baru buka kan..hee..lagipun tujuan utama die nak guna voucher bodyshop yang kteorang dapat tue..hehe..nanti ifa cerita kteorang dapat claim apa eh..=)

best gak la paradigm mall nie..tapi banyak lagi yang kteorang kena explore..hee..mana sempat kan2..hee..tapi kan..masa dok jalan2 tue..sekali ternampak shojikiya ngah buat sale nie..hee..dah la depan2 lagi dorang bantai letak biskut hello panda nie!hee..lama dah ifa tak beli nie..dulu masa study rajin la beli n makan..=)


beli dua biskut hello panda nie untuk rm25.00 sahaja!ok la tue..murah rm2.00 daripada biasa..sebab harga biasa 1=rm13.50..but still murah la kalu dibandingkan beli yang kotak2 kecik tue..hee..


taa-daa!hee..ifa punya yang warna pink la..yang vanilla tue diyana punya..=)


nie la die paradigm mall!korang dah terjah tak?ok la juga..macam shopping mall yang lain je..hee..tapi yang nie kira dekat la juga dengan opis ifa nie..hee..ada tempat baru leh pergi masa lunch hari jumaat..wee..=)

6 comments:

Princess Feyqa said...

sedapnyee hehee

icee-yah said...

Icee suke panda chocholate:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer bekas biskut tu..mesti sedapkan.. :)

Wanieys said...

biskut panda comel!

nabila faryzza said...

ada wayang ke kat sini ek?

tiefazatie said...

princess feyqa: sedap kan2..hee

icee: aah..coklat pun best gak..hehe

lily: hehe..aah..sedap2..try la sis

wanieys: aah!hihi

nabila: ada kalu xsilap..ngeh2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...